Verkoop makelaars

Zo verkopen wij jouw woning

Natuurlijk wil je de beste deal bij de verkoop van jouw woning. Maar wat is je woning waard? Wanneer vraag je te veel, of juist te weinig? En hoe zorg je ervoor dat je woning opvalt en klaar is voor verkoop? Op al deze vragen is het antwoord: Keijser & Drieman Makelaars! Als verkoop makelaars weten wij wat er te koop staat, wij kennen het aanbod, de kwaliteit én de prijzen in de regio. Wij weten precies waar woningen voor verkocht worden. Door onze jarenlange ervaring en de vele transacties die wij verzorgen, weten wij precies hoe de vraag naar woningen en het prijsniveau zich ontwikkelen. Je kunt er dus zeker van zijn dat onze strategie voor een resultaat zorgt waar je blij van wordt.

icon star

Onze reviews

Uit meer dan 200 reviews worden wij beoordeeld met een 9+

icon house

De meeste verkopen

Al 12 jaar op rij verkopen wij de meeste woningen in Haarlemmermeer

icon checklist

Vaste tarieven

Vriendelijke en vaste tarieven, wij zijn 100% transparant

Kennismakingsgesprek

Wij komen eerst bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we wat over ons kantoor, onze expertise als verkoop makelaars en onze werkwijze. Samen lopen wij door jouw woning heen, zodat we je kunnen adviseren wat de woning realistisch moet kunnen opbrengen. Daarnaast adviseren we jou een presentatiepakket op maat, want niet elke woning heeft alle presentatietools nodig. Ook worden onze kosten uitgebreid met je besproken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Uiteraard ontvang je een uitgebreide offerte na ons gesprek, waarin je alles nog eens op je gemak kan teruglezen.

Verkoopstrategie

Nadat we van jou het vertrouwen hebben gekregen als verkoop makelaars om je woning te mogen verkopen, starten we de verkoop. Dat betekent onder andere dat onze fotograaf en eventueel de styliste contact met je zullen opnemen. Achter de schermen gaan we het juridisch dossier opstarten en verzamelen we alle benodigde documenten om de koper tijdens de bezichtigingen optimaal te informeren. Zodra jij akkoord bent met de presentatie van je huis, plaatsen we de woning op Funda en op onze eigen website. Als je dat wilt plaatsen we ook een Te Koop-bord, en dan begint de verkoop echt!

Bezichtigingen

Jouw eigen verkoop makelaar verzorgt zelf alle bezichtigingen. Daarnaast leidt jouw makelaar elke kandidaat persoonlijk rond. Bij ons dus geen open huis of kijkuurtjes. Nee, gewoon ouderwets de tijd nemen voor de kandidaat, zodat we hem alle belangrijke feiten over jouw woning kunnen vertellen. We begrijpen als geen ander hoe spannend dit is voor jou als verkoper, er lopen tenslotte allemaal vreemde mensen door jouw huis. Na de bezichtiging koppelen wij persoonlijk aan je terug hoe het is verlopen.

Verkocht

Wanneer we de juiste koper voor jouw huis hebben gevonden, leggen wij alle afspraken vast in een koopovereenkomst. Deze mailen we in eerste instantie in concept naar beide partijen. Hierna kan de koopovereenkomst lekker snel online getekend worden in DocuSign. Wil je nog wat extra toelichting op de koopakte? Je bent altijd welkom bij ons op kantoor. Pas als alles helemaal duidelijk is voor jou, teken je de koopakte. Na ondertekening zorgen wij dat de koopovereenkomst bij de notaris ligt. Op de dag van eigendomsoverdracht verzorgen we de inspectie, nemen we de meterstanden op en gaan we als verkoop makelaars ook mee naar de notaris.

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Kan je niet wachten met het starten van de verkoop van jouw woning? Deze 3 stappen kun je nu al nemen

Bekijk onze verkooptips

Er is niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning door deze tips te volgen. Zo zorg je dat je je woning straks optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij precies lenen in jouw situatie? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met éénn van onze financieel adviseurs . Hij of zij zal de mogelijkheden helder en realistisch voorlichten.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag een gratis waardebepaling bij ons aan! Wij lopen dan kort samen met jou door de woning en geven je kosteloos een indicatie over wat jouw huis waard is.

Recent verkocht