Jouw aankoopmakelaar

Zo helpen wij jou aan een nieuwe woning

Een woning kopen waar je echt blij van wordt is in de huidige woningmarkt een flinke uitdaging geworden. Er zijn op dit moment gewoon meer kopers dan woningen op de markt. Ben je daarom op zoek naar een slimme aanpak in de drukke huizenmarkt in Haarlemmermeer? Ontdek waarom wij jouw ideale aankoopmakelaar zijn. Met onze innovatieve strategieĆ«n en marktkennis, zijn we jouw geheime wapen om jouw droomhuis te vinden, zelfs in een competitieve omgeving. Laat ons het harde werk doen terwijl jij je focust op je toekomstige thuis. 

Wij hebben oog en oor voor al jouw vragen

Is de vraagprijs redelijk? Wat moet je bieden? Hoe zit het met de duurzaamheid van de woning? Is een bouwkundige keuring wel echt nodig? Wat kost het om de woning op te knappen of te verbouwen?


Hoe zit het met de voorzieningen als winkels en openbaar vervoer? Kan mijn kind lopend naar school? Wat gebeurt er met het veldje tegenover de woning? Zijn er veel huurwoningen in de omgeving

Even kennismaken

Laten we eerst eens kennismaken. Dat kan bij ons op kantoor, maar uiteraard ook bij jou thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij wat over ons kantoor, onze aankoopmakelaar expertise en onze werkwijze. Daarnaast maken we meteen een inventarisatie van jouw woonwensen. Waar ben je naar op zoek en is hetgeen jij zoekt ook te realiseren binnen jouw budget? Als je wilt, helpen we je zelfs op weg naar een hypotheek en de juiste verzekeringen.

Aankoopmakelaar kantoor Hoofddorp

Samen met ons aankopen

Als we beloven dat we net dat stapje extra zetten, dan doen we dat ook. Wij werken namelijk met het unieke en persoonlijke zoeksysteem van Copaan. Deze zoekmachine biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Je creĆ«ert heel eenvoudig, online een volledig beeld van je prioriteiten, wensen en eisen. Het mooie daarvan is, dat je elke dag als eerste precies die woningen te zien krijgt die met jouw woonwensen matcht! 

Aankoopmakelaar woning

Bezichtigingen

Wanneer een woning je leuk lijkt, gaat er natuurlijk een aankoopmakelaar van ons mee om de woning te bekijken. We adviseren je over de leukste wijken, de bouwkundige staat, de mogelijkheden en de waarde van de woning. Ook doen wij onderzoek naar de onderhoudskosten en de verduurzaming van de woning die je op het oog hebt. Zo heb je een compleet beeld van de woning en kan je weloverwogen bedenken wat je wilt bieden. Uiteraard adviseert jouw aankoopmakelaar jou over een realistisch bod maar ook hoe je de meeste kans maakt. 

Aankoopmakelaar te koop bord woning

Aangekocht!

Yes, gelukt! Belangrijk is dat er zo snel mogelijk getekend wordt. Wij snappen dat je niet dagelijks een koopovereenkomst leest. Daarom controleert de aankoopmakelaar de koopovereenkomst zodat je met een gerust hart kan tekenen. Op de dag dat je eindelijk de sleutels krijgt, gaan wij mee naar de inspectie van de woning. Jouw aankoopmakelaar kijkt kritisch of de woning opgeleverd wordt in de staat zoals is afgesproken, neemt de meterstanden op en gaat mee naar de notaris.

Aankoopmakelaar_5

Recent verkocht