Aankoop makelaar

Zo helpen wij jou aan een nieuwe woning

Een woning kopen waar je echt blij van wordt is in de huidige woningmarkt een flinke uitdaging geworden. Hoe maak je de meeste kans op een woning? Hoe zorg je dat je niet te veel betaald voor een woning? Heb je alle gebreken wel gezien in de korte tijd dat je in de woning was? Kortom hoe fijn is het als één van onze aankoop makelaar experts met je meekijkt, je adviseert en je begeleidt. Doordat wij jaarlijks de meeste transacties doen, weten wij precies waar je op moet letten en wat de woning écht waard is. Kies daarom zelf jouw Keijser en Drieman aankoop makelaar die jou gaat begeleiden gedurende dit proces.

Wij hebben oog en oor voor al jouw vragen

Is de vraagprijs redelijk? Wat moet je bieden? Hoe is het met het onderhoud en de bouwkundige staat gesteld? Is een bouwkundige keuring wel echt nodig? Wat kost het om de woning op te knappen of te verbouwen?


Hoe zit het met de voorzieningen als winkels en openbaar vervoer? Kan mijn kind lopend naar school? Wat gebeurt er met het veldje tegenover de woning? Zijn er veel huurwoningen in de omgeving?

Kennismakingsgesprek

Laten we eerst eens kennismaken. Dat kan bij ons op kantoor, maar uiteraard ook bij jou thuis. Tijdens dit gesprek vertellen wij wat over ons kantoor, onze aankoop makelaar expertise en onze werkwijze. Daarnaast maken we meteen een inventarisatie van jouw woonwensen. Waar ben je naar op zoek en is hetgeen jij zoekt ook te realiseren binnen jouw budget?

Aankoopmakelaar_5

Aankoopstrategie

Nadat we van jou het vertrouwen hebben gekregen om je te helpen bij het kopen van jouw nieuwe woning, maken we een zoekaccount aan. Je krijgt nu dagelijks (vaak zelfs eerder dan dat het op Funda staat!) de huizen te zien die nieuw op de markt zijn gekomen. Wij werken namelijk met het unieke Copaan-zoeksysteem. In dit zoeksysteem kan je precies je voorkeuren, wensen en harde eisen doorgeven. Het mooie daarvan is, dat je elke dag precies die huizen krijgt te zien die precies aansluiten bij de door jou opgegeven voorkeuren. Je krijgt precies te zien in welk opzicht de woning met jouw woonwensen matcht!

Aankoopmakelaar_3

Bezichtigingen

Wanneer een woning je heel leuk lijkt, gaat er natuurlijk één van onze aankoop makelaars met je mee om hem te bekijken. We adviseren je tijdens de bezichtiging over de ligging van de woning, bouwkundige staat, waarde, juridische aspecten en uiteraard of de woning wel bij je wensen past. Daarnaast bespreken we met je of de vraagprijs wel echt past bij de werkelijke waarde van het huis. 

Aankoopmakelaar_4

Aangekocht!

Wanneer we samen met jou het juiste huis hebben gevonden, wordt de koopovereenkomst opgemaakt door de verkopend makelaar. Als koper mag je een notaris en eventueel een bouwkundige uitkiezen. Wij, als aankoop makelaar, adviseren jou hierbij. Wij snappen dat je niet dagelijks een koopovereenkomst leest. Daarom controleren wij de koopovereenkomst en leggen deze tijdens het tekenen uitgebreid aan je uit. Wij zorgen vervolgens dat de koopovereenkomst bij de notaris komt. Op de dag dat je eindelijk de sleutels krijgt, gaan wij mee naar de inspectie van de woning, we kijken kritisch of de woning opgeleverd wordt in de staat zoals we hebben afgesproken, nemen we de meterstanden op en gaan we mee naar de notaris.

Aankoopmakelaar_5

Aankoopbegeleiding

Wil je meer informatie over onze aankoopbegeleiding? Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze makelaars.

Recent verkocht