Keijser & Drieman NVM Makelaars

Verkoopmakelaar Hoofddorp

Jouw woning is meer dan de zoveelste woning in Hoofddorp op Funda. Het is jouw eigen plek waar je vaak met liefde hebt gewoond en je jouw thuis van hebt gemaakt. Het verkopen van je woning is daarom ontzettend spannend. Het is dan ook een verstandige keuze om een professional in te schakelen, een verkoopmakelaar. Als verkoopmakelaar Hoofddorp weten wij wat er speelt, wat er te koop staat én de prijzen in de regio. Door onze jarenlange ervaring en de vele transacties die wij verzorgen, kunnen wij jou op de beste manier bijstaan. Door onze innovatieve strategieën en marktkennis, zijn wij de aangewezen verkoopmakelaar die voor een resultaat zorgt waar je blij van wordt en die je verwachtingen overtreft.

Maak een afspraak
Verkoopmakelaar Hoofddorp_2

Woning verkopen Hoofddorp

Onze verkoopmakelaar Hoofddorp komt graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal onze verkoopmakelaar je meer vertellen over ons kantoor, onze expertise als verkoopmakelaars en onze werkwijze. Voor ons is het belangrijk om alles over jouw woning te weten te komen. Hoe zit het met bijzonderheden van de woning of recente verbouwingen? Na een grondig onderzoek zullen wij je een offerte toesturen met een goed onderbouwd vraagprijsadvies. Een goede vraagprijs is namelijk essentieel voor een het beste eindresultaat. Deze moet namelijk niet te laag en zeker niet te hoog zijn.

Mijn huis laten taxeren


Jullie aanbod bekijken


Meer weten over Keijser & Drieman
Kies een makelaar die Hoofddorp echt kent

Dit is Marjolijn, al meer dan 10 jaar makelaar bij ons op kantoor en ook daadwerkelijk woonachtig in Hoofddorp. Hoeveel makelaars kunnen dat nou zeggen? Haar kinderen zitten op de lokale sportverenigingen en zelf loopt zij geregeld langs de Toolenburgse Plas. Wie kan daarom beter jouw woning verkopen dan een makelaar die zelf ook al jaren met veel plezier in Hoofddorp woont? Precies! Marjolijn.. een betere ambassadeur kan je niet hebben.

Verkoopmakelaar Hoofddorp_1

Waarom niet zomaar een verkoopmakelaar?

In deze tijd zien we veel prijsvechters op de markt verschijnen die ook jouw woning kunnen verkopen. Waarin maken wij het verschil en zijn wij die extra investering waard? Meten is weten. Want wist je dat bij ons bijvoorbeeld de verkoopprijs gemiddeld 1% hoger ligt dan de vraagprijs? En dat dit bij een prijsvechter met een vast tarief 0% is? Dit lijkt niet veel, maar dit zorgt voor zomaar een winst van €4.500,- bij een vraagprijs van €450.000,-. Tel uit je winst!

Verkoopmakelaar Hoofddorp_4

Samen met onze fotograaf en styliste zorgen we voor een top presentatie van jouw woning in Hoofddorp. Ook zorgen we dat alle informatie beschikbaar is, zodat we de potentiële koper tijdens de bezichtigingen goed kunnen informeren. Nadat jij akkoord gaat met de gehele presentatie van de woning, plaatsen we de woning zowel op Funda als op onze eigen website en social media. Ook plaatsen we een verkoopbord in de voortuin waarna de verkoop echt gaat beginnen!

Je eigen verkoopmakelaar Hoofddorp zal de bezichtigingen altijd zelf verzorgen. Zo weet je dus altijd wie de bezichtigingen doet. De verkoopmakelaar heeft per kandidaat uitgebreid de tijd de woning te laten zien, zodat we alles kunnen vertellen over de woning en eventuele vragen in rust kunnen beantwoorden. Dus geen open huis waar kandidaten nauwelijks de gelegenheid krijgen de woning rustig te bekijken. Na de bezichtigingen zal de verkoopmakelaar je uitgebreid bellen hoe het gegaan is. 


Wanneer we de juiste koper voor jouw woning gevonden hebben, worden alle afspraken in een koopovereenkomst vastgesteld. Na ondertekening zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst bij de notaris terechtkomt. Op de dag van de eigendomsoverdracht verzorgen wij de inspectie, nemen de meterstanden op en gaan we mee naar de notaris en dan is de koop écht rond. 


Ontdek ook onze uitgebreide diensten in omliggende gebieden. Lees meer over onze algemene verkoopmakelaar diensten op verkoopmakelaar of verken de mogelijkheden in Nieuw-Vennep via verkoopmakelaar Nieuw-Vennep.

Verkoopmakelaar Hoofddorp_3