Keijser & Drieman NVM Makelaars

Verkoopmakelaar Hoofddorp

Er komt veel kijken bij het verkopen van je woning. Het is een verstandige keuze om een professional in te schakelen, een verkoopmakelaar. Als verkoopmakelaar weten wij wat er belangrijk is, wij weten wat er te koop staat, wij kennen het aanbod, de kwaliteit én de prijzen in de regio. Wij weten precies waar woningen voor verkocht worden. Door onze jarenlange ervaring en de velen transacties die wij verzorgen, weten wij precies hoe de vraag naar woningen en het prijsniveau zich ontwikkelen. Je kunt er dus zeker van zijn dat onze strategie voor een resultaat zorgt waar je blij van wordt. We vertellen je meer over een verkoopmakelaar van Keijser & Drieman, die jou kan ondersteunen bij de verkoop van je woning in Hoofddorp en alles wat daarbij komt kijken.

Maak een afspraak
Verkoopmakelaar Hoofddorp_2

Woning verkopen Hoofddorp

Heb je de keuze gemaakt om je woning te verkopen? Dan staat Keijser & Drieman makelaars voor je klaar. Onze verkoopmakelaar komt graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we je meer vertellen over Keijser & Drieman makelaars, ons kantoor, onze expertise als verkoopmakelaar in Hoofddorp en de manier waarop we te werk gaan. Samen zullen we door jouw woning heen lopen en geven we je een realistisch beeld over wat de woning zou moeten kunnen opbrengen. Niet iedere woning in Hoofddorp heeft alle presentatietools nodig en daarom zullen we je een presentatiepakket op maat aanbieden. Ook de kosten van onze dienstverlening worden tijdens dit gesprek met je besproken. Na het bezoek van onze verkoopmakelaar Hoofddorp sturen we je een uitgebreide offerte met toelichting, zodat je alles nog een keer rustig terug kan lezen.

Mijn huis laten taxeren

Heb je jouw droomwoning gekocht en moet deze getaxeerd worden? Of heb je een taxatie nodig voor je huidige woning? Voor beide opdrachten draaien wij onze hand niet om. We regelen dit graag en snel voor je. Vraag hier de taxatie aan.

Jullie aanbod bekijken

Benieuwd welke woningen wij te koop hebben?Hier zie je ons dagelijks wisselende aanbod in Haarlemmermeer. Heb je bijzondere wensen en zit jouw droomhuis er niet bij? Daag ons uit, wedden dat we met goede voorstellen komen?

Meer weten over Keijser & Drieman

Ben je benieuwd naar de gezichten van Keijser & Drieman Makelaars Hoofddorp? Kom dan eens langs op ons kantoor op de Concourslaan. Dan zorgen wij voor koffie en kun jij je vragen stellen. We ontmoeten je graag!Kom in contact met een verkoopmakelaar

Waarom een verkoopmakelaar?

Het is niet verplicht, maar wel verstandig, om een verkoopmakelaar in te schakelen wanneer je van plan bent om je woning in Hoofddorp te verkopen. Wij raden het je in ieder geval zeker aan! De voordelen die een verkoopmakelaar met zich meebrengt: 

- Meer kennis en ervaring in het onderhandelen;

- Het uit handen nemen van de juridische en administratieve taken;

- Het adviseren in het nemen van de juiste verkoopbeslissing(en) en tegen welke prijs en voorwaarden jij jouw woning het beste kan verkopen;

- Niet emotioneel betrokken zijn bij de woning, waardoor het zakelijk blijft.

Verkoopmakelaar Hoofddorp_1

Het verkoopproces 

Wanneer we het vertrouwen hebben gekregen om jouw woning te mogen verkopen, gaan we hiermee starten. Samen met onze fotograaf en styliste zorgen we voor een top presentatie van jouw woning in Hoofddorp, waarna we dit vastleggen met foto’s. We starten het juridisch dossier op en verzamelen alle documenten die we nodig hebben, zodat we de potentiële koper tijdens de bezichtigingen goed kunnen informeren.


Om jou werk uit handen te nemen, zal de verkoopmakelaar de bezichtigingen van jouw woning volledig zelf regelen. De verkoopmakelaar neemt per kandidaat uitgebreid de tijd om de woning te laten zien. Tijdens de bezichtiging zal de verkoopmakelaar de kandidaat voorzien van alle informatie over de woning en de vragen van de kandidaat beantwoorden. Na iedere bezichtiging zal onze verkoopmakelaar alles over de bezichtiging terugkoppelen aan jou!


Verkoopmakelaar Hoofddorp_4

Wanneer we de juiste koper voor jouw woning in Hoofddorp hebben gevonden, worden alle afspraken in een koopovereenkomst worden vastgesteld. Deze overeenkomst mailen we naar beide partijen en kan online worden getekend. Wanneer je vragen hebt of extra toelichting wilt kan je altijd bij ons langskomen. Na ondertekening zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst bij de notaris terecht komt. Op de dag van de eigendomsoverdracht verzorgen wij de inspectie, nemen de meterstanden op en gaan we mee naar de notaris en dan is de koop écht rond!


Ontdek ook onze uitgebreide diensten in omliggende gebieden. Lees meer over onze algemene verkoopmakelaar diensten op verkoopmakelaar of verken de mogelijkheden in Nieuw-Vennep via verkoopmakelaar Nieuw-Vennep.

Verkoopmakelaar Hoofddorp_3