Ken jij Keijser & Drieman Makelaars al?

Over ons

team_over_ons


Thuis in Haarlemmermeer

Wij zijn Keijser & Drieman, het meest ervaren en persoonlijk betrokken makelaarskantoor van Haarlemmermeer. Wanneer je met ons in zee gaat, doen we ons uiterste best om je goed te informeren en alleen realistische verwachtingen te wekken. Wij zorgen voor de beste prijs voor jouw huis en kiezen het beste huis voor het beschikbare budget!


Wij zijn een no-nonsense kantoor en houden van duidelijkheid. Wij rekenen daarom ook vaste bedragen als wij jouw woning mogen verkopen. Onze tarieven zijn transparant, zo weet je precies waar je aan toe bent.


Ons team

Al onze makelaars zijn volledig gediplomeerd, zodat je nooit te maken krijgt met een makelaar in opleiding of een stagiaire. Wij staan namelijk voor onbetwistbare kwaliteit. Ook wonen al onze makelaars in Haarlemmermeer. En dat is fijn, want zo weten wij precies wat er in ons werkgebied speelt.


En ook onze binnendienst mag er zijn! Onze mensen van de binnendienst staan bekend om hun persoonlijke service en begeleiding. Je voelt je daarom bij ons méér dan een klant!

Volg Keijser & Drieman op Social

Ben je benieuwd naar leuke feitjes uit de makelaardij, nieuws uit Haarlemmermeer, de woningmarkt of het aanbod van Keijser & Drieman? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Zo blijf je altijd op de hoogte en leer je ons team op een andere manier kennen.

icon star

De meeste reviews

Uit meer dan 200 reviews worden wij beoordeeld met een 9+

icon house

De meeste verkopen

Al 12 jaar op rij verkopen wij in Haarlemmermeer de meeste woningen

icon checklist

Vaste tarieven

Vriendelijke en vaste tarieven, wij zijn 100% transparant

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning,

door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt

presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs . Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.


Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis

waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.