Ken jij Keijser & Drieman Makelaars al?

Over ons

team_over_ons

Ken jij Keijser & Drieman Makelaars al?


Over ons

Wij zijn dé makelaar voor Haarlemmermeer en omgeving! Waarom? Wij zijn ervaren en betrokken en kennen de woningmarkt in deze regio als geen ander. Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis, jouw huidige woning wilt verkopen, een taxatie nodig hebt of advies nodig hebt over vastgoedbeleggingen, bij Keijser & Drieman ben je aan het juiste adres.  


Al ruim 25 jaar staan wij voor je klaar om je te helpen bij al jouw zaken rondom vastgoed. Kortom, wij zijn verre van een nieuwe speler op de markt. Daarom weten wij precies wat er speelt in de markt en deze ervaring nemen wij mee om jou op de beste manier te helpen. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een persoonlijke aanpak die past bij jouw situatie. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en verkopers, kunnen wij je snel en efficiënt helpen bij het vinden van de perfecte woning of het verkopen van jouw huidige woning tegen de beste prijs.


Als een van de marktleiders zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vastgoed en wet- en regelgeving op zowel landelijk als gemeentelijk niveau. Zo ben je bij ons verzekerd van een professionele en betrouwbare dienstverlening waarbij jouw belangen voorop staan. Bij Keijser & Drieman doen wij er alles aan om het hele proces zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen, zodat jij je kan concentreren op de leuke aspecten van het kopen of verkopen van een woning.


Bij ons draait het niet om goedkoop, maar om realistisch en expertise die zichzelf terugverdient. Met onze jarenlange opgebouwde ervaring, marktkennis, uitstekende onderhandelingsvaardigheden en een bewezen staat van dienst, zijn wij jouw betrouwbare makelaar voor het realiseren van jouw wensen. Ontdek vandaag nog hoe Keijser en Drieman het verschil kan maken voor jou.


Ons team

Onze makelaars zijn volledig gediplomeerd, zodat je nooit te maken krijgt met een makelaar in opleiding of een stagiaire. Wij staan namelijk voor onbetwistbare kwaliteit. Ook wonen onze makelaars in Haarlemmermeer. En dat is fijn, want zo weten wij precies wat er in ons werkgebied speelt.

Ook onze binnendienst mag er zijn! Onze meiden van de binnendienst staan bekend om hun persoonlijke service en begeleiding. Je voelt je daarom bij ons méér dan een klant!


Team

Siem van der Graaf

Directeur / NVM Makelaar

Siem behoort ondertussen tot het meubilair. Siem kent alle ins en outs van ons kantoor en ons werkgebied. Hij is meer dan 20 jaar werkzaam bij ons en is sinds 2016 mede-eigenaar. Siem is een echte no-nonsense makelaar die zegt waar het op staat. Hij is geboren en getogen in Hoofddorp, maar woont nu in Nieuw Vennep.

Team

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Als jongste makelaar van dit kantoor heeft Marjolijn toch al een bak aan ervaring en ze is niet op haar mondje gevallen. Ze is ondertussen al 20 jaar heel gedreven werkzaam in de makelaardij. Samen met Siem is zij sinds 2016 mede-eigenaar. Marjolijn woont al haar hele leven in Hoofddorp en is dus een echte Hoofddorpse.

Team

Romy Roos-Hagenaar

Assistent Makelaar (ARMT)

Romy vervult vele rollen bij ons op kantoor, één daarvan is die van assistent makelaar (ARMT). Daarnaast regelt Romy al het reilen en zeilen binnen kantoor als office manager en kun je haar aan de telefoon hebben als medewerker op de binnendienst.

Team

Emma Scharwachter

Commerciële binnendienst

Emma is dé fashionista van kantoor, altijd goed gestyled en gaat mee met de laatste modetrends. Na jarenlang in de retail te hebben gewerkt kan dit ook niet anders. Nadat ze via ons haar huis heeft verkocht en aangekocht leek het haar super leuk om de stap naar de binnendienst te maken.

Team

Mandy Deen

Assistent Makelaar (ARMT)

Jong, gedreven en enthousiast, zo kennen wij Mandy! Naast haar werk is Mandy regelmatig te vinden op het hockeyveld of als vrijwilliger bij de scouting. Je komt Mandy zowel tegen bij een bezichtiging als aan de telefoon en op kantoor.

Volg Keijser & Drieman op Social

Ben je benieuwd naar leuke feitjes uit de makelaardij, nieuws uit Haarlemmermeer, de woningmarkt of het aanbod van Keijser & Drieman? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Zo blijf je altijd op de hoogte en leer je ons team op een andere manier kennen.

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er is niets belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning door deze tips te volgen. Heb je hulp nodig? Dan staat onze styliste Barbara voor je klaar.

Wat kan ik financieel eigenlijk?

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: Welk bedrag kan jij precies lenen in jouw situatie? Neem contact op met één van onze financieel adviseurs. Neem contact op met één van onze financieel adviseurs.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je jouw woning wel wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling bij ons aan! We komen graag bij je langs


Zibber Media

Bij Keijser & Drieman werken we alleen met professionals. Daarom laten wij Zibber jouw gehele woningpresentatie verzorgen. Zij laten een professionele fotograaf foto’s van de woning maken en andere professional zal de woning inmeten. Ook verzorgen zij een video en 360-gradenfoto’s, zodat geïnteresseerden virtueel kunnen rondkijken in je woning.


Gewoonkoen & Perfectkeur

Wanneer jij jouw (aangekochte) woning wilt laten keuren, moet dat perfect gebeuren. Je wilt een uitvoerig rapport met foto’s en uitgebreide omschrijvingen van eventuele gebreken aan de woning. Ook een reële inschatting van de te maken kosten is belangrijk. Daarom hebben wij gekozen om met deze twee partijen samen te werken. Zo krijg je gegarandeerd een helder en duidelijk rapport over de bouwkundige staat van de betreffende woning.


Financieel Fit

Heb je het huis van je dromen gevonden? Tijd voor een goed financieel advies endat vind je heel dichtbij:Financieel Fit Haarlemmermeer zit aan de Concourslaan 1c in Hoofddorp. Hier ben jevan harte welkom om jouw financiële wensen te bespreken en samen zorgen wij voor een passende hypotheek. Voor nu en ook voor later, zodatje financieel fit bent en blijft!