Keijser & Drieman NVM Makelaars

Verkoopmakelaar

Nieuw-Vennep

Er komt veel kijken bij het verkopen van jouw woning. Dit maakt het ontzettend spannend en het is daarom een verstandige keuze om een professional in te schakelen, de verkoopmakelaar! Als verkoopmakelaar Nieuw-Vennep hebben wij uitgebreide kennis van de huizenmarkt. We zijn op de hoogte van wat er te koop staat, de kwaliteit van het aanbod en de prijzen in de regio. Door onze jarenlange ervaring en vele succesvolle transacties, weten wij hoe de vraag naar woningen en het prijsniveau zich ontwikkelen. Bij Keijser & Drieman makelaars kun je erop vertrouwen dat onze strategie leidt tot een resultaat waar je blij van wordt.

Plan nu een afspraak
Verkoopmakelaar Nieuw-Vennep_1


Woning verkopen Nieuw-Vennep

Zodra je hebt besloten om je woning te verkopen, kun je rekenen op Keijser & Drieman. Een van onze verkoopmakelaars komt graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting vertelt de verkoopmakelaar Nieuw-Vennep je meer over ons kantoor, onze expertise en onze werkwijze. Samen lopen we door je woning en geven we je een realistisch beeld van wat de woning zou kunnen opbrengen. We stellen vervolgens een presentatiepakket op maat voor je samen, want niet elke woning heeft dezelfde presentatietools nodig. Omdat elke woning anders is, besteden we veel aandacht aan de woning en wat deze nodig heeft voor een perfecte presentatie. We bespreken ook de kosten van onze dienstverlening, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Na ons gesprek ontvang je een uitgebreide offerte waarin je alles rustig kunt teruglezen.

Mijn huis laten taxeren

Heb je jouw droomwoning gekocht en moet deze getaxeerd worden? Of heb je een taxatie nodig voor je huidige woning? Voor beide opdrachten draaien wij onze hand niet om. We regelen dit graag en snel voor je. Vraag hier de taxatie aan.

Bekijk het aanbod

Benieuwd welke woningen wij te koop hebben?Hier zie je ons dagelijks wisselende aanbod in Haarlemmermeer. Heb je bijzondere wensen en zit jouw droomhuis er niet bij? Daag ons uit, wedden dat we met goede voorstellen komen?

Meer over Keijser & Drieman

Ben je benieuwd naar de gezichten van Keijser & Drieman Makelaars Hoofddorp? Kom dan eens langs op ons kantoor op de Concourslaan. Dan zorgen wij voor koffie en kun jij je vragen stellen. We ontmoeten je graag!


Het verkoopproces

Na het kennismakingsgesprek en het verkrijgen van jouw vertrouwen om jouw woning te mogen verkopen, gaan we direct aan de slag. Samen met onze fotograaf en styliste zorgen we voor een uitstekende presentatie van jouw woning en leggen we dit vast met professionele foto's. We starten ook het juridisch dossier op en verzamelen alle documenten die we nodig hebben om potentiële kopers tijdens de bezichtigingen goed te informeren.


Wanneer je akkoord gaat met de volledige presentatie van de woning, plaatsen we deze op Funda en onze eigen website. Als je dat wenst, plaatsen we ook een verkoopbord in de voortuin en dan kan de verkoop echt beginnen.

Verkoopmakelaar Nieuw-Vennep_3

Het verkoopproces

Om je werk uit handen te nemen, regelt de verkoopmakelaar Nieuw-Vennep de bezichtigingen volledig zelf. We nemen uitgebreid de tijd om elke kandidaat de woning te laten zien en alle vragen rustig te beantwoorden. Na de bezichtigingen informeren we je over hoe het is verlopen. Als we de juiste koper hebben gevonden, stellen we alle afspraken vast in een koopovereenkomst. We sturen deze overeenkomst naar beide partijen en het kan online worden getekend. Als je vragen hebt of extra toelichting nodig hebt, kun je altijd bij ons langskomen. Na ondertekening zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst bij de notaris terechtkomt.


Op de dag van de eigendomsoverdracht verzorgen wij de inspectie, nemen we de meterstanden op en gaan we mee naar de notaris om de koop echt rond te maken!

 

Verkoopmakelaar Nieuw-Vennep_4