Keijser & Drieman NVM Makelaars

Verkoopmakelaar

Het verkopen van je woning is ontzettend spannend en daar komt veel bij kijken. Het is dan ook een verstandige keuze om een professional in te schakelen, een verkoopmakelaar. Als verkoopmakelaar weten wij wat er belangrijk is, wat er te koop staat, en wij kennen het aanbod, de kwaliteit én de prijzen in de regio. Wij weten precies waar woningen voor verkocht worden. Door onze jarenlange ervaring en de velen transacties die wij verzorgen, weten wij precies hoe de vraag naar woningen en het prijsniveau zich ontwikkelen. Je kunt er bij Keijser & Drieman makelaars dus zeker van zijn dat onze strategie voor een resultaat zorgt waar je blij van wordt.

icon star

Onze reviews

Uit meer dan 200 reviews worden wij beoordeeld met een 9+

icon house

De meeste verkopen

Al 12 jaar op rij verkopen wij de meeste woningen in Haarlemmermeer

icon checklist

Vaste tarieven

Vriendelijke en vaste tarieven, wij zijn 100% transparant

Woning verkopen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om jouw woning te verkopen, staat Keijser & Drieman voor je klaar. Eén van onze verkoopmakelaars komt graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek zal een verkoopmakelaar je meer vertellen over ons kantoor, onze expertise als verkoopmakelaars en onze werkwijze. We zullen samen door je woning heenlopen, en kunnen je hier dan een realistisch beeld geven over wat de woning zou moeten kunnen opbrengen. We adviseren je met een presentatiepakket op maat, want niet elke woning heeft alle presentatietools nodig. Iedere woning is anders en daarom vinden we het ook ontzettend belangrijk om aandacht te besteden aan de woning, en wat deze nodig heeft voor de perfecte presentatie voor de verkoop. Ook de kosten van onze dienstverlening worden hier met je besproken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Na ons gesprek ontvang je een uitgebreide offerte, waarin je alles nog rustig kan teruglezen.

Keijser & Drieman

Waarom een verkoopmakelaar? 

Het is niet verplicht, maar wel verstandig, om een verkoopmakelaar in te schakelen wanneer je van plan bent om je woning in Hoofddorp te verkopen. Wij raden het je in ieder geval zeker aan! Het inschakelen van een verkoopmakelaar brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Meer kennis en ervaring in het onderhandelen;
  • Het uit handen nemen van de juridische en administratieve taken;
  • Het adviseren in het nemen van de juiste verkoopbeslissing(en) en tegen welke prijs en voorwaarden jij jouw woning het beste kan verkopen;
  • Niet emotioneel betrokken zijn bij de woning, waardoor het zakelijk blijft.
Keijser & Drieman

Het verkoopproces 

Wanneer we na het kennismakingsgesprek jouw vertrouwen hebben gekregen om jouw woning te mogen verkopen, gaan we hiermee starten. Samen met onze fotograaf en styliste zorgen we voor een top presentatie van jouw woning, waarna we dit vastleggen met foto’s. We starten het juridisch dossier op en verzamelen alle documenten die we nodig hebben, zodat we de potentiële koper tijdens de bezichtigingen goed kunnen informeren. Wanneer jij akkoord gaat met de gehele presentatie van de woning, plaatsen we de woning zowel op Funda als op onze eigen website. Indien gewenst plaatsen we een verkoopbord in de voortuin en dan zal de verkoop echt beginnen.

Keijser & Drieman

Om werk uit handen te nemen, zal de verkoopmakelaar de bezichtigingen volledig zelf regelen. We nemen per kandidaat uitgebreid de tijd de woning te laten zien, zodat we alles kunnen vertellen over de woning en de vragen van de kandidaat in rust kunnen beantwoorden. Na de bezichtigingen zullen we je vertellen hoe het is verlopen.


Wanneer we de juiste koper voor jouw woning hebben gevonden, worden alle afspraken in een koopovereenkomst worden vastgesteld. Deze overeenkomst mailen we naar beide partijen en kan online worden getekend. Wanneer je vragen hebt of extra toelichting wilt kan je altijd bij ons langskomen. Na ondertekening zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst bij de notaris terecht komt. Op de dag van de eigendomsoverdracht verzorgen wij de inspectie, nemen de meterstanden op en gaan we mee naar de notaris en dan is de koop écht rond!


Ontdek onze professionele verkoopmakelaar diensten in verschillende regio's, waaronder Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Verkoopmakelaar Hoofddorp en Verkoopmakelaar Nieuw-Vennep geven je meer inzicht in wat voor specifieke aanpak wij voor deze regio's te bieden hebben.

Keijser & Drieman

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Kan je niet wachten met het starten van de verkoop van jouw woning? Deze 3 stappen kun je nu al nemen

Bekijk onze verkooptips

Er is niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoop klaar maken van jouw woning door deze tips te volgen. Zo zorg je dat je je woning straks optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij precies lenen in jouw situatie? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met éénn van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal de mogelijkheden helder en realistisch voorlichten.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag een gratis waardebepaling bij ons aan! Wij lopen dan kort samen met jou door de woning en geven je kosteloos een indicatie over wat jouw huis waard is.

Recent verkocht