14-04-2021 09:18 - Keijser & Drieman

Dankzij het juiste advies, voor de beste prijs verkocht!

Wie: Mandy Plugge

Waar: Hoofddorp

Diensten: aankoopmakelaars, verkoopmakelaar

 

Tijdens een bezichtiging in 2018 heb ik Marjolijn ontmoet. Zij was op dat moment als verkopend makelaar namens Keijser & Drieman Makelaars aanwezig bij de bezichtiging van een woning in Hoofddorp. Wij hadden op dat moment nog geen aankoopmakelaar, want we dachten; ‘zonder moet het toch ook lukken’. Tijdens de bezichtiging bracht Marjolijn dit ook ter sprake, zij heeft ons onder andere verteld wat de voordelen zijn van het in de arm nemen van een aankoopmakelaar. Daarnaast was de bezichtiging ook écht goed geregeld. Ze vertelde veel over de omgeving: wat er allemaal in de buurt zit, hoe de buurt is, de eventuele plannen en ontwikkelingen en hoe het bieden zou gaan. Ondanks dat wij het, na het doen van een bod, niet zijn geworden, hebben wij echt een positieve ervaring overgehouden aan deze bezichtiging omdat we merkten dat Marjolijn elke bezichtiging even serieus neemt, in plaats van met de instelling: deze woning wordt toch wel verkocht (wat je geregeld ziet).

 

Oprecht en eerlijk advies

In de Randstad kom je er bijna niet tussen. Dat heeft ons toentertijd doen besluiten om Keijser & Drieman Makelaars in te schakelen als aankoopmakelaars. In ons geval was dat gelijk Marjolijn. Hoe zij als persoon is sprak ons het meeste aan, positief gezegd een pittige tante!

Wij zijn allereerst op kantoor geweest om de wensen en onze financiële ruimte te bespreken. Tijdens de bezichtigingen merkten wij al gauw dat het fijn was dat zij erbij was; stelde de juiste vragen en lette heel erg op de details in de woning. Ze is eerlijk en oprecht en gaf ook haar eigen mening na een bezichtiging. Marjolijn gaf ons wel de ruimte om over te bieden, maar zei het ook eerlijk indien zij het niet waard of nodig vond. Het aankoopproces mét aankoopmakelaar is ons goed bevallen en we zijn uiteindelijk de bewoners geworden van een prachtige woning in Hoofddorp.

 

“Haar kennis en ervaring in dit soort situaties zorgen ervoor dat ze waardevol advies kan geven.”

 

Het hoogste bod

De woning paste wel bij ons, maar Hoofddorp uiteindelijk toch niet zo. (Mandy is inmiddels verhuisd naar Den Bosch red.). De verkoop van onze woning hebben wij uiteraard door Keijser & Drieman Makelaars laten doen. Binnen een week was de woning verkocht.

Tijdens het verkooptraject zijn wij goed op de hoogte gehouden. Er zijn een stuk of vijftien bezichtigingen geweest, verdeeld over vier dagen, aan het einde van de dag was er elke keer een korte evaluatie met Marjolijn. Het bieden kon tot díe vrijdag 17:00 uur, en om een minuut over vijf hing Marjolijn aan de lijn. De twee hoogste biedingen lagen dicht bij elkaar. Haar kennis en ervaring in dit soort situaties zorgen ervoor dat ze waardevol advies kan geven. Je bent snel geneigd het hoogste bod te accepteren, maar dit is niet altijd de juiste keuze. Zij heeft ons geadviseerd voor welk bod zij zou gaan, en wij hebben haar daarin gevolgd, met succes!

Categorie :
Auteur :

Tags :