31-01-2022 11:54 - Keijser & Drieman

“José behoedde ons voor het uitbrengen van een te hoog voorstel”

Wie: Mascha Carlier-Bakker

Waar: Hoofddorp

Diensten: Aankoopmakelaar, verkoopmakelaar

 

“Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning zijn we in contact gekomen met Keijser & Drieman Makelaars. We hadden op Funda een huis gezien dat via hen verkocht werd. We belden op om een afspraak te maken, maar alle bezichtigingen zaten al helemaal vol. Dit was voor ons een wake-up call dat je in de huidige markt bijna niet zonder aankoopmakelaar kan. We hadden een fijne klik met het team van Keijser & Drieman Makelaars en hebben José (Bastiaenen-Coenen, red.) in de arm genomen als aankoopmakelaar. Zij adviseerde ons onder andere om eerst iets te kopen en daarna pas te verkopen, omdat de huidige markt zo snel gaat.”

 

Ons uiteindelijke huis was mooier dan wat we hoopten te vinden

“We hebben ongeveer een half jaar gezocht voordat we de perfecte woning tegen kwamen. De tuin is heel mooi en het huis zelf is gigantisch. Deze woning was precies wat we in ons hoofd hadden, misschien wel meer dan wat we wilden en meer dan waar we op hoopten. Dit hadden we eigenlijk niet verwacht te vinden! Na de bezichtiging hadden we een paar dagen de tijd om samen met José na te denken wat we wilden bieden. Wij waren zo enthousiast en wilden de woning zo graag hebben, dat we geneigd waren om veel te gek te gaan doen. José zei echter: “Rustig aan, het komt goed”, ze heeft ons echt geholpen een reëel bod neer te leggen. Ze durfde ons af te remmen toen we dreigden te enthousiast te worden met ons bod, dat was heel goed van haar.

 

Ze bieden echt dat stukje houvast waar je bij een makelaar behoefte aan hebt

José heeft na elke bezichtiging echt de tijd voor ons genomen om samen te evalueren. Ze is zelfs eens een keer uit eigen initiatief bestemmingsplannen door gaan spitten, toen we een huis hadden gezien waarbij een hoge boom in de tuin in de weg stond. De service van Keijser & Drieman Makelaars gaat echt véél verder dan alleen met je meelopen door de woning. Ze bieden echt dat stukje houvast waar je bij een makelaar behoefte aan hebt. Het is ook heel fijn dat het team je persoonlijk kent als je belt, je bent niet zomaar een nummertje.

 

Binnen 10 dagen alles geregeld voor de verkoop

“Anderhalve week na de aankoop zouden we op vakantie gaan, dus we wilden in die periode de bezichtigingen plannen voor de verkoop van onze woning. Ik ben er nog steeds verbaasd over hoe Keijser & Drieman Makelaar toen in tien dagen tijd alles heeft weten te regelen. Foto's zijn gemaakt, er kwam nog iemand langs om de styling te doen, en in de week dat we weg waren werden alle bezichtigingen gepland. Het is allemaal gigantisch hard gegaan, binnen no-time was onze woning verkocht. Voor een geweldige prijs, echt zo fijn.”


Categorie :
Auteur :

Tags :