Omschrijving

Aan één van de mooiste singels van Getsewoud-Noord gelegen royaal herenhuis (woonoppervlak ca. 171m²!) met heerlijke achtertuin op het zuidwesten. Achter in de tuin, met achterom, staat de ruime (fietsen-)berging. Parkeergelegenheid heb je op eigen terrein en langs de singel op openbaar terrein. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van alle gewenste voorzieningen zoals (basis-)scholen, kinderdagverblijven, winkelcentrum Getsewoud, gezondheids-/sportvoorzieningen en openbaar vervoer (halte R-net). De uitvalswegen richting de steden Amsterdam/Haarlem en luchthaven Schiphol zijn eveneens goed bereikbaar.

Indeling
Begane grond: ruime entree/hal met meterkast en moderne toiletruimte. Vanuit de hal heb je enerzijds toegang tot de inpandige berging en anderzijds tot de woonkamer. De ruim 8 meter brede en lichte woonkamer heeft een oppervlak van ca. 40m². Via openslaande deuren heb je toegang tot de heerlijk groene en beschutte achtertuin. Van hieruit is tevens de afsluitbare serre te bereiken. De eveneens ruime keuken, met uitzicht over de singel, is aan de voorzijde van de woning gelegen. Met een ontbijt in deze keuken start elke dag weer goed!

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, vier (slaap-)kamers van resp. ca. 15,5m², 14m², 10,5m² en 8m² en badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een ruime (stoom-)douche, vrijhangend toilet en twee wastafels.

Tweede verdieping: overloop met bergruimte en opstelplaats voor de wasmachine en -droger. Tot slot heb je via een schuifdeur toegang tot de master bedroom met een oppervlak van liefst 20m²!

Bijzonderheden
- Ruim herenhuis aan één van de mooiste singels van de wijk Getsewoud-Noord
- Heerlijk zonnige achtertuin op het zuidwesten
- Royale woonkamer en 5 (slaap-)kamers
- Ankerloze spouwmuren
- Alle gewenste voorzieningen op loop-/fietsafstand gelegen
- Energielabel A; 14 zonnepanelen aanwezig
- Gebruiksoppervlak wonen ca. 171m², perceel eigen grond 230m²
- Bouwjaar: 2001
- Aanvaarding: in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Siem van der Graaf

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 750.000

Aangeboden sinds

1 maanden

Status

Verkocht onder voorbehoud

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Tussenwoning, herenhuis

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2001

Soort dak

Samengesteld dak

Oppervlakten

Wonen

171 m2

Overige inpandige ruimte

11 m2

Perceel

230 m2

Inhoud

645 m3

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, glasvezel kabel, zonnepanelen

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Remeha combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.