Keijser & Drieman NVM Makelaars

Huis kopen Hoofddorp

Gezien de huidige woningmarkt is het tegenwoordig een grote uitdaging om een huis te kopen waar je echt tevreden mee bent. Hoe vergroot je je kansen op het vinden van een woning? En hoe voorkom je dat je te veel betaalt? Heb je alle mogelijke gebreken opgemerkt tijdens de korte bezichtiging? Het is enorm waardevol om een aankoopmakelaar expert aan je zijde te hebben die met je meekijkt, adviseert en begeleidt. Onze deskundige Keijser & Drieman aankoopmakelaars zijn ervaren in het begeleiden van woningaankopen en doen jaarlijks talloze transacties. Hierdoor weten wij precies waar je op moet letten en wat een woning echt waard is. Kies daarom zelf jouw aankoopmakelaar van Keijser en Drieman, die je gedurende het hele proces zal begeleiden bij het huis kopen Hoofddorp.

Plan nu een afspraak
Huis kopen Hoofddorp 1


Kennismakingsgesprek

Om te beginnen willen we graag kennismaken! Je kan er zelf voor kiezen of je dat bij ons op kantoor wil doen, of dat we bij jou thuis afspreken. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij wat over ons kantoor, onze expertise en werkwijze. Daarnaast maken we meteen een inventarisatie van jouw woonwensen wat betreft het huis kopen Hoofddorp. We gaan kijken naar hetgeen je op zoek bent en of dit ook te realiseren is binnen het budget.


Ontdek de charme van wonen in Hoofddorp met ons diverse aanbod aan woningen in Hoofddorp. Breid jouw zoektocht uit naar andere regio's via huis kopen. Benieuwd naar de beschikbare woningen in Nieuw-Vennep, dat kan je vinden via huis kopen Nieuw-Vennep.

Mijn huis laten taxeren

Heb je jouw droomwoning gekocht en moet deze getaxeerd worden? Of heb je een taxatie nodig voor je huidige woning? Voor beide opdrachten draaien wij onze hand niet om. We regelen dit graag en snel voor je. Vraag hier de taxatie aan.

Jullie aanbod bekijken

Benieuwd welke woningen wij te koop hebben?Hier zie je ons dagelijks wisselende aanbod in Haarlemmermeer. Heb je bijzondere wensen en zit jouw droomhuis er niet bij? Daag ons uit, wedden dat we met goede voorstellen komen?

Meer weten over Keijser & Drieman

Ben je benieuwd naar de gezichten van Keijser & Drieman Makelaars Hoofddorp? Kom dan eens langs op ons kantoor op de Concourslaan. Dan zorgen wij voor koffie en kun jij je vragen stellen. We ontmoeten je graag!

Aankoopstrategie

Wanneer je ons het vertrouwen geeft om je te helpen met het huis kopen Hoofddorp proces, maken we een zoekaccount voor jou aan. Op het moment dat dit account is aangemaakt, krijg je nu dagelijks, eerder dan dat het op Funda staat, de huizen te zien die nieuw op de markt zijn gekomen. Dit komt zo omdat wij met het unieke Copaan-zoeksysteem werken. In dit zoeksysteem geef je gemakkelijk al je voorkeuren, wensen en keiharde eisen aan. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je iedere dag precies de huizen te zien welke aansluiten bij jouw voorkeuren. Hierdoor krijg je perfect inzicht in de huizen die matchen met jouw wensen.


Wanneer je een woning ziet waar je enthousiast van wordt, zal er altijd één van onze makelaars met je meegaan om het huis te bezichtigen. We adviseren je over de ligging van de woning, de bouwkundige staat, waarde, juridische aspecten en uiteraard over het feit of de woning aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Daarna bespreken we met je of de vraagprijs wel echt past bij de werkelijke waarde van het huis.

Huis kopen Hoofddorp 3

Aangekocht

Op het moment dat we de juiste woning voor je hebben gevonden, zal de koopovereenkomst worden opgemaakt door de verkopend makelaar. Als koper mag je een notaris, en eventueel een bouwkundige uitkiezen. Wij, als aankoop makelaar, zullen jou adviseren bij het huis kopen Hoofddorp. Wij snappen namelijk goed dat jij niet dagelijks koopovereenkomsten leest. Dat is dan ook de reden dat wij deze voor je controleren, en je er alles over uitleggen tijdens het tekenen. Je kunt hier dus al je vragen stellen en wij beantwoorden deze voor je. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat de koopovereenkomst bij de notaris terecht komt. Op de dag dat je eindelijk je sleutels krijgt, zullen wij met je mee gaan voor een inspectie van de woning. We zullen kritisch kijken of de woning zo wordt opgeleverd zoals afgesproken in de overeenkomst. We nemen de meterstanden op en gaan met je mee naar de notaris.

Huis kopen Hoofddorp 4