Omschrijving

Spullen pakken en verhuizen maar! Dat kan bij dit goed onderhouden en modern afgewerkt appartement, gelegen midden in het gezellige centrum van Hillegom. De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over de charme van een karakteristieke woning.

Dit heerlijk lichte appartement heeft een oppervlakte van ruim 71 m2 en een bijzonder speelse indeling door de vide op de eerste verdieping. De woning beschikt over een zonnige tuin op het zuiden en heeft een eigen berging, alsmede een gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement heeft een aantrekkelijke centrumligging en maakt deel uit van het unieke project “Het Oude Postkantoor” dat in 2012 is gerealiseerd in het historische gebouw. Ondanks dat de woning midden in het centrum van Hillegom gelegen is, merk je weinig van de drukte. Kortom de perfecte combinatie van een rustige ligging met alle voorzieningen om de hoek! Ook het station Hillegom ligt op 5 minuten fietsen. En met de auto ben je zo via de uitvalswegen N208/N207/A4/A44 op weg naar andere steden in Nederland.

Begane grond:

Entree, hal met garderobe en vaste kast met wasmachine- en droger aansluiting. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, keuken en badkamer.

De tuingerichte, lichte woonkamer beschikt over een hoog plafond van bijna 4,5 meter. Dit geeft niet alleen een ruimtelijk effect, maar zorgt ook voor sfeer en veel lichtinval. Vanuit de woonkamer kom je via de openslaande deuren in de tuin. Aansluitend de open keuken. De keuken is in een hoekopstelling en is afgewerkt met witte greeploze fronten en een gemêleerd aanrechtblad. De keuken is compleet uitgevoerd met een combi-oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie, afzuigkap en elektrische kookplaat.

Via de trap in de woonkamer kom je op de vide. Hier bevindt zich een ruime kamer (4.3 x 2.7 m). Deze ruimte is thans in gebruik als slaapkamer maar kan ook perfect dienen als thuiswerkplek. Aan de voorzijde tref je de tweede ruime slaapkamer.

De modern uitgevoerde badkamer is voorzien van een ruime inloop(regen)douche met handdouche afgewerkt met een glazen scherm. Verder is er een vaste wastafel met houten meubel en het toilet met vrijhangend closet. De badkamer is afgewerkt met licht gekleurd tegelwerk, gecombineerd met antraciet en groen, compleet met designradiator en thermostaatkraan.

! Let op; de woning heeft een ‘oud’ energielabel. Een vergelijkbare woning uit het complex is recent verkocht met een energielabel B!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1910/2012.
- Woonoppervlakte 71m2.
- Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming.
- Servicekosten bedragen €250,- per maand (Inclusief voorschot verwarming en water)
- Blokverwarming en vloerverwarming aanwezig
- Gemeenschappelijke overdekte fietsenberging op straatniveau.
- Intercominstallatie aanwezig.
- Tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, schuttingen en buiten elektra.
- Oplevering in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 375.000

Aangeboden sinds

5 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Maisonnette

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1910

Soort dak

Oppervlakten

Wonen

71 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

236 m3

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel E

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Blokverwarming, vloerverwarming gedeeltelijk

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.