Onze medewerkers

Team

Siem van der Graaf

Directeur / NVM Makelaar

Siem behoort ondertussen tot het meubilair. Siem kent alle ins en outs van ons kantoor en ons werkgebied. Hij is meer dan 20 jaar werkzaam bij ons en is sinds 2016 mede-eigenaar. Siem is een echte no-nonsense makelaar die zegt waar het op staat. Hij is geboren en getogen in Hoofddorp, maar woont nu in Nieuw Vennep.

Team

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Als jongste makelaar van dit kantoor heeft Marjolijn toch al een bak aan ervaring en ze is niet op haar mondje gevallen. Ze is ondertussen al 20 jaar heel gedreven werkzaam in de makelaardij. Samen met Siem is zij sinds 2016 mede-eigenaar. Marjolijn woont al haar hele leven in Hoofddorp en is dus een echte Hoofddorpse.

Team

Romy Roos-Hagenaar

Assistent Makelaar (ARMT)

Romy vervult vele rollen bij ons op kantoor, één daarvan is die van assistent makelaar (ARMT). Daarnaast regelt Romy al het reilen en zeilen binnen kantoor als office manager en kun je haar aan de telefoon hebben als medewerker op de binnendienst.

Team

Emma Scharwachter

Commerciële binnendienst

Emma is dé fashionista van kantoor, altijd goed gestyled en gaat mee met de laatste modetrends. Na jarenlang in de retail te hebben gewerkt kan dit ook niet anders. Nadat ze via ons haar huis heeft verkocht en aangekocht leek het haar super leuk om de stap naar de binnendienst te maken.

Team

Mandy Deen

Assistent Makelaar (ARMT)

Jong, gedreven en enthousiast, zo kennen wij Mandy! Naast haar werk is Mandy regelmatig te vinden op het hockeyveld of als vrijwilliger bij de scouting. Je komt Mandy zowel tegen bij een bezichtiging als aan de telefoon en op kantoor.