Keijser & Drieman NVM Makelaars

Het beste resultaat tegen een vast tarief

Zoek jij een ervaren makelaar die zorgt voor het beste resultaat voor jou? Dan ben je bij Keijser & Drieman aan het juiste adres! Wanneer je ervoor kiest om met ons in zee te gaan, zorgen wij dat je weet waar je aan toe bent. Met een duidelijk proces, realistische verwachtingen en een vast tarief sta je nooit voor verrassingen.


Kies een makelaar die

Nieuw-Vennep echt kent

Dit is Siem, al meer dan 17 jaar makelaar bij ons op kantoor en ook daadwerkelijk ècht woonachtig in Nieuw-Vennep. Hoeveel makelaars kunnen dat nou zeggen? Zijn kinderen zitten op de lokale sportverenigingen en zelf fietst hij geregeld door het dorp. Wie kan daarom beter jouw woning verkopen dan een makelaar die zelf ook al jaren met veel plezier in Nieuw-Vennep woont? Precies! Siem.. een betere ambassadeur kan je niet hebben.

icon star

De meeste reviews

Uit meer dan 200 reviews worden wij beoordeeld met een 9+

icon house

De meeste verkopen

Al 12 jaar op rij verkopen wij in Haarlemmermeer de meeste woningen

icon checklist

Vaste tarieven

Vriendelijke en vaste tarieven, wij zijn 100% transparant

Steun jouw eigen initiatief

Wanneer jij kiest voor Keijser & Drieman doen wij graag wat terug. Daarom sponseren wij in 2020 jouw eigen sportclub of stichting zolang deze maar in Nieuw-Vennep is gevestigd.


Mogen wij jouw huis verkopen òf mogen wij jou helpen bij de aankoop van jouw huis, dan doneren wij € 100,- aan jouw gekozen initiatief.


Ontdek het unieke aanbod van Nieuw-Vennep en leer meer over onze lokale diensten. Het volledige aanbod aan diensten kan je vinden via Keijser & Drieman Makelaars. Bekijk ook onze specifieke makelaar diensten in de regio Hoofddorp.