Omschrijving

Nu te koop een modern 2-KAMER APPARTEMENT in de moderne wijk Floriande (deelplan "De Pleinen") in een kleinschalig appartementencomplex “Del Campo”. De woning is gelegen op de eerste verdieping, heeft een eigen berging op de begane grond en een gemeenschappelijke binnenplaats waar je heerlijk van de zon en een stuk buiten kunt genieten!
De ligging is echt top! Het moderne winkelcentrum Floriande en de Toolenburgerplas liggen beide op loopafstand. De opstapplaats voor openbaar vervoer (R-Net 300 buslijn) is dichtbij en de uitvalswegen naar de grote steden en Schiphol rijden eenvoudig aan. Kortom een super leuk appartement, zeker voor starters, dat zeker je bezichtiging waard is.

De indeling:

Via de afgesloten centrale entree met de brievenbussen en een bellentableau is de gemeenschappelijke binnenplaats te bereiken. Deze plek is alleen bereikbaar voor bewoners en bezoekers van het complex. Hier staan een aantal gezellige zitjes en wat groen.
Via de trap in de centrale hal naar de galerij is de entree van de woning te bereiken.

Begane grond :
Entree, hal met meterkast, bergkast met opstelplaats voor de HR combiketel (Remeha 2019), de mechanische ventilatie unit en een wasmachine aansluiting. Ook is er nog voldoende ruimte voor de nodige berging/voorraad. Vanuit de hal kom je in de lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn netjes afgewerkt. De woonkamer heeft openslaande deuren met een frans balkon welke gesitueerd is op de avondzon. Vanuit de woonkamer heb je een super leuk en vrij uitzicht over een groenstrook.

Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken met diverse apparatuur. Zo is de keuken compleet uitgevoerd met een koelkast, vaatwasser, 4-pits gasfornuis en een afzuigkap. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer te bereiken. Ook deze is voorzien van een laminaatvloer en heeft een inbouwkast.

De hal geeft ook toegang tot de badkamer voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting, welke echter nu niet meer in gebruik is omdat deze naar de voorraadkast is verplaatst.

Algemeen:
- Bouwjaar 2006
- Volledig geïsoleerd
- CV-ketel 2019
- Energielabel A
- Woonoppervlakte circa 50 m², berging van circa 3m²
- Bijdrage VvE is circa €105,- per maand
- Centrale ligging tussen Toolenburger Plas en Floriande winkelcentrum
- Gemeenschappelijke buitenruimte
- Oplevering in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 300.000

Aangeboden sinds

1 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Bovenwoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2006

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

50 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

161 m3

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, tv kabel, frans balkon, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Remeha combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.