Omschrijving

Op een centrale locatie in de wijk Getsewoud-Zuid gelegen uitgebouwde eengezinswoning met heerlijke achtertuin! Achter in de tuin, met achterom, staat de (fietsen-)berging van ca. 8m². Parkeergelegenheid is er voor de deur op openbaar terrein. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van alle gewenste voorzieningen zoals (basis-)scholen, kinderdagverblijven, winkelcentrum, gezondheids-/sportvoorzieningen en openbaar vervoer (halte R-net). De uitvalswegen richting de steden Amsterdam/Haarlem en luchthaven Schiphol zijn eveneens goed bereikbaar.

Indeling
Begane grond: entree/hal, meterkast, moderne toiletruimte met vrijhangend toilet en trapkast. Vanuit de hal kom je vervolgens in de lichte en uitgebouwde woonkamer met een oppervlak van ruim 30m². Via de schuifpui is de heerlijke achtertuin bereikbaar. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De aanwezige inbouwapparatuur omvat een koelkast, vriezer, 5-pitsgasfornuis met rvs afzuigkap en vaatwasser.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van resp. ca. 14,5m², 10,5m² en 9,8m². De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, grote inloopdouche en wastafelmeubel. Het toilet is apart aan de overloop gelegen; naast de vaste kast met opstelplaats voor de wasmachine.

Tweede verdieping: hier kom je direct in de master bedroom van ca. 18m² eigen dakterras van ca. 17m²! Aan de voorzijde van deze verdieping is er tot slot een inloopkamer met vaste kasten. Hier tref je tevens de opstelplaats voor de cv-combiketel (Atag 2017).

Bijzonderheden
- Ruime uitgebouwde eengezinswoning in een kindvriendelijke wijk
- Heerlijk achtertuin met ruime berging
- Alle gewenste voorzieningen op loop-/fietsafstand gelegen
- Lichte en uitgebouwde woonkamer en 4 (slaap-)kamers
- Complete keuken en moderne sanitaire voorzieningen
- Alle verdiepingen voorzien van eiken parketvloeren
- Energielabel A+; 10 zonnepanelen aanwezig
- Gebruiksoppervlak wonen ca. 132m², perceel eigen grond 145m²
- Bouwjaar 2001
- Aanvaarding: in overleg

 

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Siem van der Graaf

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 550.000

Aangeboden sinds

3 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2000

Soort dak

Lessenaardak

Oppervlakten

Wonen

132 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

145 m2

Inhoud

468 m3

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, schuifpui, zonnepanelen

Energie

Voorlopig energielabel

Onbekend

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Atag combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.