Omschrijving

Zo ruim, met zoveel slaapkamers en een ruim 25 meter diepe tuin aan het water, die vinden we niet veel in Hoofddorp! Maar deze woning matcht het allemaal! Deze ruime en super nette twee-onder-één-kapwoning heeft uiteraard ook met parkeergelegenheid op eigen terrein, 20 zonnepanelen, een laadpaal en een tuin op het zuidwesten! De woning is gelegen op eiland 7 ‘’Texel’’ van de wijk Floriande en kijkt aan de voorzijde uit op een brede groenstrook. Nabij deze kindvriendelijk gelegen woning treft men diverse voorzieningen zoals winkelcentrum “Floriande”, (basis-) scholen, voortgezet onderwijs op korte fietsafstand, kinderdagverblijven, Sportcomplex Koning Willem-Alexander, Spaarne Gasthuis met halte R-Net, een bushalte direct naast het eiland met onder andere directe verbindingen naar Schiphol, recreatiegebieden het Haarlemmermeerse Bos en de Boseilanden, Haarlemmermeersche golfclub en de uitvalswegen richting de steden Amsterdam/Haarlem en luchthaven Schiphol. Ben je meer van de rust en de natuur? Dan ben je via de fiets/wandelbrug zo in het natuurgebied Boseilanden met een 32km lang mountainbike parcours. Kortom een ideale gezinswoning op een perfecte locatie.

Indeling

Begane grond: entree/hal aan de zijkant van de woning, meterkast (7 groepen en aparte groepen voor de laadpaal), toilet met fonteintje. Vanuit de hal heb je aan de ene kant toegang tot de woonkeuken en anderzijds tot de ruime, lichte en tuingerichte woonkamer. De woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken zelf is in hoekopstelling uitgevoerd en is uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zo is er een koelkast, vriezer, combi magnetron, 5-pits gasfornuis, vaatwasser en het granieten aanrechtblad maakt het geheel af. De woonkeuken is voorzien van een plavuizen vloer. Tot slot is vanuit de woonkeuken de bijkeuken bereikbaar, ideaal voor de nodige voorraad en opslag!
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en is lekker licht door de grote raampartijen. De woonkamer is voorzien van een fraaie houtenvloer en alle wanden zijn voorzien van glad stucwerk en een gespoten plafond. Vanuit de woonkamer kom je middels de openslaande deuren in de prachtig gelegen achtertuin van maar liefst 25m aan sierwater. Leuk is de steiger waar je eventueel vanaf met een klein bootje door de wijk kan varen of heerlijk aan het water kan zitten.

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, welke extra licht is door de geplaatste lichtkoepel, geeft toegang tot de badkamer, separaat 2e toilet en 5 slaapkamers welke respectievelijk 12,6m², 12,3m², 10,6m², 9,8m² en 6m² groot zijn. De masterbedroom heeft tevens een vaste kast. Nagenoeg alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer. Verder treffen we op deze verdieping de moderne badkamer welke tevens een lichtkoepel heeft waardoor ook de badkamer lekker licht is. In de badkamer zien we een ligbad, inloopdouche en wastafel. Kortom, helemaal compleet uitgevoerd!

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2006
- Woonoppervlakte 162m² en perceeloppervlakte 424m²
- Zeer royale twee-onder-één-kapwoning met 5 slaapkamers
- Waanzinnige diepe en vrijgelegen achtertuin aan een sierwater op het zuidwesten
- Aangebouwde berging met elektra en verwarming
- Parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein met eigen laadpaal
- Kindvriendelijke woonomgeving met alleen bestemmingsverkeer op het eiland; diverse voorzieningen nabij gelegen
- Energielabel A
- 20 zonnepanelen, geplaatst in 2022
- Aanvaarding: in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 825.000

Aangeboden sinds

2 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Twee onder een kapwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2006

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

162 m2

Overige inpandige ruimte

11 m2

Perceel

424 m2

Inhoud

612 m3

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering, glasvezel kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.