Omschrijving

Onlangs opgeleverde moderne en royale twee-onder-één-kapwoning (woonoppervlak ca. 187m²!) met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s. Het perceel eigen grond bedraagt 391m². De woning is gelegen in een kleinschalig nieuwbouwproject en gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen: winkelcentrum Floriande of Toolenburg, kinderdagverblijven, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), recreatiegebied Toolenburger plas en Sportcomplex Koning Willem-Alexander. De steden Amsterdam/Haarlem, Leiden/Den Haag en luchthaven Schiphol zijn via de uitvalswegen goed bereikbaar.

Indeling
Begane grond: entree/hal, meterkast, kast voor de warmtepomp en toiletruimte. Vanuit de hal kom je vervolgens in de royale en lichte woonkamer met trapkast. Vanuit de woonkamer is de achtertuin bereikbaar. De keuken, met kookeiland, is aan de voorzijde van de woningen gesitueerd. Alle gewenste inbouwapparatuur is aanwezig.

Eerste verdieping: overloop, vaste kast met opstelplaats voor de boiler, twee slaapkamers van resp. ca. 29m² en 13m², twee badkamers en toiletruimte. De badkamer welk vanaf de overloop bereikbaar is, is voorzien van een douche gelegenheid en wastafel. De tweede badkamer is vanuit de master bedroom te bereiken en is voorzien van een douche gelegenheid, wastafel en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping: overloop, berging met opstelplaats voor de warmwaterboiler. Tot slot tref je op deze verdieping de laatste twee slaapkamers oppervlaktes van resp. ca. 18m² en 15m².

Bijzonderheden
- Royale twee-onder-één-kapwoning met royale achtertuin
- Parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s
- Lichte woonkamer, moderne keuken
- Vier slaapkamers
- Twee badkamers
- Gunstige ligging ten opzichte van diverse voorzieningen
- Woningborg Garantie- en waarborgregeling
- Stichting t.b.v. mandelige terrein  
- Energielabel A+++
- Voordeel overdrachtsbelasting verkoper
- Gebruiksoppervlak wonen ca. 187m², perceel eigen grond 427m²
- Bouwjaar: 2024
- Aanvaarding: in overleg, per direct beschikbaar

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Siem van der Graaf

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 925.000

Aangeboden sinds

3 maanden

Status

Verkocht onder voorbehoud

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Twee onder een kapwoning, herenhuis

Soort bouw

Nieuwbouw

Bouwjaar

2024

Soort dak

Lessenaardak

Oppervlakten

Wonen

187 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

30 m2

Inhoud

660 m3

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

2

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, glasvezel kabel

Energie

Voorlopig energielabel

Onbekend

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Vloerverwarming geheel, warmtepomp

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.