Omschrijving

!Bouw reeds gestart!

Uniek project op een fijne locatie in het dorp Zwaanshoek! Hier wordt deze exclusieve twee-onder-één-kapwoning met berging en parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein gerealiseerd. De woning zal zeer energiezuinig gebouwd worden (A+++) met 17 zonnepanelen en warmtepomp. Verder beschikt de woning over een circa 15 meter diepe en circa 17 meter brede achtertuin op het zuiden! Vanuit het dorp zijn de winkels van Floriande, Bennebroek en Hillegom, (basis-)scholen, kinderdagverblijven en bijvoorbeeld Sportcomplex Koning Willem-Alexander vlot bereikbaar. Centrum van Haarlem of Schiphol bereikbaar in 15 minuten. Dit geldt tevens voor de duinen en het strand: met de e-bike sta je met een half uurtje op het strand van Zandvoort!

Indeling

Begane grond:
Via de ruime entree/hal (met meterkast en toiletruimte) kom je in het woongedeelte dat bestaat uit een keuken met een oppervlak van ca. 23m². Deze is nu nog helemaal naar eigen wens in te richten en uit te kiezen. De tuingerichte woonkamer ligt op het zuiden en heeft een oppervlak van ca. 50m²! Aan de tuinzijde is sprake van grote raampartijen die zorgt voor een heerlijke lichte woonkamer. De tuin is bereikbaar via de schuifpui.
Vanuit de hal is tevens de inpandige berging toegankelijk. De berging heeft ook een aparte dubbele deur aan de voorzijde en een zijdeur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping geeft de royale overloop toegang tot vier ruime slaapkamers van resp. ca. 17m², twee van ca. 14m² en de master bedroom van 12m² met inloop kledingkast met een oppervlak van ca. 9,4m² (totaal dus ruim 22 m2!). De badkamer (evenals toilet op de begane grond) wordt compleet opgeleverd met luxe sanitair (douche, 2e toilet, wastafel en een ligbad). Ook hier nog de mogelijkheid om zaken aan te passen naar eigen wens.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je dan op de tweede verdieping. Dat is een royale open zolder met een oppervlak van ruim 30m² waar het gaat om de ruimte met een hoogte van meer dan 1,5 meter. Deze ruimte biedt genoeg mogelijkheden voor het realiseren van extra (slaap)kamers en berging.

Kenmerken in het kort:
• Exclusieve twee-onder-één-kapwoning
• Energielabel A+++
• Gevelbekleding is van thermisch gemodificeerd hout
• Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
• Royale achtertuin op het zuiden
• 4 ruime slaapkamers
• Gebruiksoppervlak wonen 208m²
• Ruime berging van ca. 23 m²
• Perceel eigen grond 527m²
• Gebouwd onder Woningborg garantie
• Projectnotaris: Gopisingh Van Os te Hoofddorp
• Indicatie oplevering: begin 2025

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 1.050.000

Aangeboden sinds

4 maanden

Status

Ingetrokken

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Halfvrijstaande woning, villa

Soort bouw

Nieuwbouw

Bouwjaar

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

208 m2

Overige inpandige ruimte

23 m2

Perceel

527 m2

Inhoud

750 m3

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Schuifpui, dakraam, glasvezel kabel, zonnepanelen, balansventilatie, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

Onbekend

Isolatie

Volledig geisoleerd, driedubbel glas

Verwarming

Vloerverwarming geheel, warmtepomp

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.