Omschrijving

Heel af en toe staat er een te koop in Hoofddorp, een nette en strak afgewerkte karakteristieke 2 onder 1 kapwoning mèt garage en parkeerplaats op eigen terrein! Dan staat de woning ook nog eens op loopafstand van het centrum midden in het oude buurtje. Laat je niet afschrikken door het woonoppervlakte, want de woning is zeer praktisch ingedeeld en voelt veel ruimer! De tuin staat op een goed stuk grond en heeft een lekkere zonnige achtertuin op het zuidwesten. In de tuin staat een mooie overkapping, is er een extra parkeerplaats, ideaal voor bijvoorbeeld een oldtimer, camper of aanhangwagen. Je woont praktisch in het centrum met alle voorzieningen dichtbij. Zo zijn diverse restaurantjes, bioscoop, schouwburg en winkels binnen handbereik maar ook het wandelbos en de kinderboerderij zijn dichtbij. Ook bevinden zich sportfaciliteiten en scholen in de directe omgeving. Tenslotte zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer richting Schiphol, Amsterdam en Haarlem. Het NS-station is op korte afstand van de woning gelegen. Doordat de woning aan de rand van Hoofddorp ligt, is deze makkelijk aan te rijden vanuit Amsterdam en/of Haarlem.

Indeling:
Begane grond
Entree, hal met meterkast (8 groepen en 2x aardlek), trapopgang en deur naar de woonkamer. Woonkamer aan de voorzijde met kamer-en-suite deuren en een praktische vaste kast. Woonkeuken aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren naar de tuin. De keuken in L-opstelling en compleet uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. Zo is er een vaatwasser, 2x een oven en grill, 5-pits gasfornuis, koelkast en een draaicarrousel. Aansluitend het toilet met fonteintje, en de masterbedroom met een dubbele vaste kast. Vanuit de slaapkamer heb je openslaande deuren naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, glad stucwerk wandafwerking en hoge plint.
Vanuit de woonkeuken kom je tevens in de ruime garage, ideaal dat deze vanuit binnen toegankelijk is. De garage biedt tevens de opstelplaats voor de wasmachine/droger en de vriezer. Door de openslaande deuren aan de voorzijde is het mogelijk om er daadwerkelijk een auto in te plaatsen.

1e etage: Overloop met toegang tot de bergvliering. Ruime 2e slaapkamer aan de voorzijde met een dakkapel. Aan de achterzijde de 3e slaapkamer, tevens met dakkapel. De moderne, in 2014 geplaatste badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en een wastafel met meubel.

2e etage: Middels een vlizotrap te bereiken bergvliering.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1925
- Gebruiksoppervlak wonen circa 97m², perceel 275m² eigen grond
- Op een unieke plek gelegen 2/1 kapwoning
- Lopend het centrum van Hoofddorp in
- Begane grond is geïsoleerd alsmede nagenoeg alle gevels
- Energielabel C
- Oplevering in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 550.000

Aangeboden sinds

3 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Twee onder een kapwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1925

Soort dak

Mansarde dak

Oppervlakten

Wonen

97 m2

Overige inpandige ruimte

22 m2

Perceel

275 m2

Inhoud

423 m3

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

2

Voorzieningen

Tv kabel, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel C

Isolatie

Muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.