Omschrijving

Super centraal wonen boven winkelcentrum ‘Het Paradijs’, dat kan bij dit TWEE-KAMER-APPARTEMENT welke perfect is voor starters! Ideaal is dat boodschappen, de wekelijkste markt en afhaalmogelijkheden letterlijk op loopafstand zijn. Zowel de woonkamer alsmede de slaapkamer zijn ruim, waardoor je beide goed kan benutten. Daarnaast bevinden diverse voorzieningen zoals het gezondheidscentrum, het Haarlemmermeerse Bos, de Toolenburger Plas, openbaar vervoer (waaronder R-net 300) en de uitvalswegen naar de diverse snelwegen zoals de A9 en A4 zich in de directe omgeving. Kortom; een sfeervol en keurig appartement op een perfecte locatie, wat wil je nog meer?

Indeling begane grond:
Hoofdingang, intercom/bellentableau en brievenbussen. Toegang tot het trappenhuis, de lift en de inpandige bergingen.

Indeling appartement:

Eerste verdieping:
Vanaf de galerij is er toegang tot het appartement. Ruime hal met meterkast (5 groepen en glasvezelaansluiting), modern vrijhangend toilet met fonteintje en een goede garderobenis. Vanuit de hal heb je toegang tot zowel de woonkamer als de slaapkamer. De woonkamer is speels qua indeling en lekker ruim. Door de grote en vele raampartijen komt er veel licht naar binnen. De wanden zijn allemaal strak afgewerkt, evenals het plafond! Precies zoals we het graag zien. Verder ligt er een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is toegang tot het balkon op het zuidwesten.
Aan de voorzijde bevindt zich de nette open keuken met een inductiekookplaat, combi-oven en afzuigkap. Daarnaast is er een losse koel-vriescombinatie en vaatwasser. En een praktische bergkast met de opstelling van de CV-ketel (Vaillant HR, 2009 eigendom).

Verder is er natuurlijk een slaapkamer, deze is zo groot dat er hier ook en volwaardige (thuis)werkplek gerealiseerd kan worden. Tenslotte de moderne en volledig betegelde badkamer met ligbad, douchen in bad, dubbel wastafelmeubel en de wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985
- Energielabel C
- Gunstig en centraal gelegen complex, goed bereikbaar per auto en OV
- Servicekosten ca €192,- per maand, inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud
- Actieve VvE
- Centrale, maar toch ook rustige ligging
- Super net, zo te betrekken, appartement
- Veel privacy, gelegen aan het einde van de galerij
- Vrij uitzicht over water en groen
- Aanvaarding in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 350.000

Aangeboden sinds

2 maanden

Status

Verkocht onder voorbehoud

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Galerijflat

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1986

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

72 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

237 m3

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel C

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Intergas combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.