Omschrijving

Op een heerlijke locatie in de ruim opgezette wijk Floriande “De Pleinen” gelegen royale geschakelde uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning (woonoppervlak 172m²!) met parkeergelegenheid op eigen terrein en ruime parkeergelegenheid in directe omgeving. De circa 9 meter brede en 10 meter diepe achtertuin ligt op het zuidoosten. 
Diverse voorzieningen tref je op loop afstand van deze kindvriendelijke woning: winkelcentrum Floriande, kinderdagverblijven, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), recreatiegebied Toolenburger plas en Sportcomplex Koning Willem-Alexander. De steden Amsterdam/Haarlem, Leiden/Den Haag en luchthaven Schiphol zijn via de nabijgelegen uitvalswegen goed bereikbaar. NS station Hoofddorp ligt op fietsafstand en er zjjn goede verbindingen met het openbaar vervoer naar Amsterdam, Haarlem, Leiden en Schiphol. Op loopafstand is ook een bushalte met aansluiting op R-Net.

Indeling
Begane grond: entree/hal, meterkast en toilet met wandcloset en fontein. Vanuit de hal kom je vervolgens tussen enerzijds de aan de voorzijde van de woning gelegen woonkeuken en anderzijds de, met en-suite deuren afsluitbare, woonkamer en zijkamer. 
De ruime, lichte woonkeuken (met vloerverwarming) heeft een oppervlak van ca.22m².  De keuken zelf is in hoekopstelling uitgevoerd en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De lichte en tuingerichte woonkamer en zijkamer hebben een gezamenlijk oppervlak van ruim 50m²! Vanuit beide ruimtes is de brede en zonnige achtertuin bereikbaar. In de achtertuin, met achterom, bevindt zich een zeer ruime (klus/opberg) berging voorzien van de nodige elektra een tevens een extra houten (fietsen)berging. De achterzijde van de woning heeft een elektrisch bedienbare zonneluifel over de gehele breedte.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van resp. ca. 25m², 12m² en 8m², badkamer en toiletruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, vrijhangend toilet, en handdoekradiator en dubbel wastafelmeubel. De master bedroom is zeer licht en ruim, voorzien van airconditioning en is over de gehele breedte aan de achterzijde voorzien van een dakkapel, aan de voorzijde bevindt zich een ruim dakraam. Op de 1e verdieping zijn alle slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken.

Tweede verdieping: ruime keurig afgewerkte zolderkamer (ca. 18m²) met opstelplaats voor de cv-combiketel, mechanische ventilatie unit en wasmachine/-droger.
Het realiseren van een extra slaapkamer behoort tot de mogelijkheden
Bovendien zijn er 3 praktische vlieringen en zijn er knieschotten voor opbergruimte.
Bijzonderheden
- Ruime twee-onder-één-kapwoning met royale achtertuin
- Parkeergelegenheid op eigen terrein; laadpaal aanwezig
- Ruime woonkamer en woonkeuken
- Kindvriendelijke woonomgeving; alle gewenste voorzieningen nabij gelegen
- Energielabel A
- Gebruiksoppervlak wonen ca. 172m², perceel eigen grond 243m²
- Bouwjaar: 2005
- Aanvaarding: in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Siem van der Graaf

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 799.000

Aangeboden sinds

3 maanden

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Geschakelde twee onder een kapwoning, herenhuis

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2005

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

172 m2

Overige inpandige ruimte

1 m2

Perceel

243 m2

Inhoud

614 m3

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, buitenzonwering, glasvezel kabel

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Intergas combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.