Omschrijving

Op een zeer gunstige locatie in de populaire wijk Toolenburg staat nu deze verrassend leuke tussenwoning aan de Hamelenburg te koop! Winkelcentrum Toolenburg is op loopafstand, net zoals diverse (basis)scholen, kinderdagverblijf, speelpleintjes, de bushalte en de gezellige Toolenburger plas met twee restaurants. In de straat is voldoende parkeergelegenheid en in een mum van tijd rij je op de uitvalswegen richting de grote steden en Schiphol. De woning is uitgebouwd en super netjes onderhouden. Verder heeft de woning een lekkere tuin en vier goede slaapkamers. Kortom echt een heel leuk huis wat zeker een bezichtiging waard is!

Bel ons kantoor voor een afspraak en wij laten je met veel plezier deze woning zien.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast (6 groepen), vrijhangend toilet met fonteintje en een praktische trapkast. Vanuit de hal kom je in de lichte en uitgebouwde woonkamer en de keuken. De woonkamer is voorzien van glad stucwerk op de wanden en plafondafwerking. Op de vloer ligt een goede laminaat vloer afgewerkt met een hoge plint. Aan de voorzijde treffen we de ruime keuken uit 2008 in een hoekopstelling. De keuken is compleet uitgevoerd met een koelkast, vriezer, 4-pits gasfornuis, oven quooker en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Overloop biedt toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijden zijn twee slaapkamers, beide met een grote dakkapel. Aan de voorzijde ligt de derde slaapkamer met gladde, strakke wandafwerking. De badkamer is keurig, volledig betegeld en voorzien van een douche, 2e toilet en wastafel met meubel. De gehele verdieping is voorzien van een moderne laminaat vloer.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de zolderruimte te bereiken. Voorzolder met opstelplaats voor de wasmachine, droger en de CV ketel (Intergas 2020). Vierde slaapkamer met een dakvenster en wederom een keurige laminaat vloer. Verder is er veel bergruimte onder het dakvlak gecreëerd. Ook is er een praktische bergvliering voor de kerstspullen.

Buiten:
Ook buiten is het weer even netjes als in de woning zelf! De tuin is vrij gelegen op het noordoosten, heeft een achterom en is voorzien van een stenen berging met elektra. Door de diepte van de achtertuin heb je altijd wel ergens zon in de tuin.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1989
- Woonoppervlakte 102m², perceeloppervlakte 137m²
- Energielabel C
- Uitgebouwde woonkamer en vier slaapkamers
- Centrale en kindvriendelijke omgeving
- Op loopafstand van wijkwinkelcentrum
- oplevering: in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 485.000

Aangeboden sinds

2 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1989

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

102 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

137 m2

Inhoud

362 m3

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, dakraam, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel C

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.