Omschrijving

In de populaire en kindvriendelijke wijk Toolenburg is gelegen deze woning met achtertuin op het noordoosten, grenzend aan een speelpleintje. Parkeren kan op openbaar terrein voor de woning. De woning is op korte afstand gelegen van diverse voorzieningen zoals (basis-)scholen, sportverenigingen, winkelcentrum Toolenburg en openbaar vervoer (halte R-net). Daarnaast zijn de verschillende uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Leiden gemakkelijk bereikbaar. De woning dient te worden opgeknapt en is daarom geheel naar eigen wens en smaak in te richten.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning vind je de badkamer alsmede één van de twee slaapkamers. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet. Ook bevindt zich hier de optie om de wasmachine te plaatsen.

Tweede verdieping: voorzolder met opstelplaats voor de Intergas cv-combiketel (bouwjaar 2008) en wasmachine. Tot slot treft men op deze verdieping de derde slaapkamer aan.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1989
- Gebruiksoppervlak wonen ca. 90 m²
- Perceel eigen grond: ca 116 m²
- Energielabel B
- Renovatie/modernisering noodzakelijk
- Projectnotaris: Gopisingh Van Os te Hoofddorp
- Clausule verkoper nooit gewoond van toepassing
- Ouderdomsclause van toepassing
- Zelfbewoningsplicht van 3 jaar na eigendomsoverdracht van toepassing
- Huurders met een sociaal huurcontract, wonende en ingeschreven in een sociale huurwoning van een woningbouwvereniging in Amsterdam of de MRA Amsterdam komen in aanmerking voor de voorrangsregeling.
- Aanvaarding: 6 weken na ondertekening koopovereenkomst
- Startersvrijstelling overdrachtsbelasting van toepassing
#YmereVerkoopt

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 425.000

Aangeboden sinds

2 weken

Status

Onder bod

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1989

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

90 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

116 m2

Inhoud

328 m3

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel B

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Intergas combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.