Omschrijving

Super centraal wonen op loopafstand van het centrum van Hoofddorp, dat kan bij dit appartement op de begane grond welke ideaal is voor starters! Het appartement bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplex, maar is buiten het complex om toegankelijk door zowel de eigen voordeur als de loopdeur in de keuken. Er is een actieve Vereniging van Eigenaren en de servicekosten bedragen circa €94,- per maand. De ligging van dit complex is uitstekend met het centrum van Hoofddorp op loopafstand, voorzien van een riant aanbod van winkels, horecagelegenheden, bioscoop, theater en bibliotheek. Openbaar vervoer zoals buslijnen en treinstation zijn op korte afstand bereikbaar. Doordat de woning aan de rand van Hoofddorp ligt, zijn de uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag snel bereikbaar. Kortom, een heel leuk appartement wat zeker je bezichtiging waard is!

Indeling:

Begane grond:
Vanaf de voordeur kom je in de hal van het appartement, hier bevindt zich de meterkast met 3 groepen. Vanuit de hal kom je in de woonkamer.
De woonkamer is, net als de rest van het appartement, voorzien van een mooie laminaatvloer. Door de grote ramen en openslaande deuren is de woonkamer heerlijk licht. Middels de openslaande deuren kom je op het terras en de tuin welke een vrij uitzicht heeft over groen. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met glad stucwerk wandafwerking. Via de woonkamer kom je in de slaapkamer, welke ook over een groot raam beschikt en een vaste kast.
Ook vanuit de hal heb je toegang tot de badkamer en de aparte keuken. De gesloten keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis en heeft een loopdeur richting het bijbehorende terras. Ook vinden we hier de opstelplaats voor de wasmachine.
Aan de andere kant van de hal vind je tenslotte de vernieuwde en moderne badkamer. De badkamer beschikt over een wastafel met meubel, toilet en douchecabine. De badkamer is strak en modern uitgevoerd en circa 2 jaar geleden vernieuwd.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1962
- Woonoppervlakte ca. 45m²
- Energielabel D
- Servicekosten circa € 94,- per maand
- CV-ketel  is vernieuwd in 2021
- Aparte berging in het gebouw aanwezig voor de fietsen
- Actieve en goed functionerende VvE
- Appartement op begane grond met een terras
- Vrije ligging vanuit de woonkamer
- Aanvaarding in overleg

 

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 295.000

Aangeboden sinds

2 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Benedenwoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1962

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten

Wonen

45 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

m2

Inhoud

147 m3

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

1

Voorzieningen

Natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel D

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.