Omschrijving

Wonen op stand, dat kan in één van de mooiste wijken van Hoofddorp.

Zeer ruime 2-onder-1 kap villa met riante tuin en ruime oprit met parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein. Naast dat de woning rustig is gelegen, in de groene (villa)wijk Vrijschot-Noord, zijn de diverse voorzieningen toch zeer nabij. Het centrum, het openbaar vervoer, de golfbaan, Haarlemmermeerse Bos en diverse scholen zijn alle op fietsafstand. Kortom, de combinatie van deze centrale en mooie ligging, samen met de uitstraling van deze woning maakt dat de woning zeker een bezichtiging waard is!

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal, toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje en meterkast (2019, 8 groepen + kookgroep). Vanuit de hal is er toegang tot de thans als kantoor in gebruik zijnde ruimte met vloerverwarming en een vaste kastenwand. Hardhouten trapopgang naar de eerste verdieping.
Aan de voorzijde van de woning is de ruime open woonkeuken, welke in 2019 is gerealiseerd. De keuken is compleet uitgevoerd met een koelkast, vriezer, oven, magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat, veel kastruimte en een leuk schiereiland. De woonkamer is lekker ruim, heeft openslaande deuren naar de tuin en de sfeervolle openhaard maakt het geheel af! De woonkamer is afgewerkt met een “Canadees esdoorn (maple)” parketvloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en er is een glad gestuukt plafond. Tenslotte treffen we een zeer praktische werkkamer/hobbykamer met toegang van binnen- en buiten. Aansluitend de berging met brede deuren, ideaal voor de motorliefhebber.

Eerste verdieping:
Via een ruime overloop is er toegang tot vier goed formaat slaapkamers, de badkamer en het tweede toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en dubbele wastafel met meubel. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn beide voorzien van een vaste kast.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap komt u op de lichte voorzolder. Vanuit de overloop treffen we de stookruimte met grote boiler in combinatie met moderne combiketel (bouwjaar 2022). De badkamer heeft een dubbele wastafel, een vrijhangend toilet, douchecabine en de wasmachineafsluiting. De badkamer is afgewerkt met een fraaie Belgisch hardstenen vloer en een dakkapel. Ruime vijfde slaapkamer met praktische bergvliering, een dakkapel en dakraam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994
- Woonoppervlakte ca. 195 m², perceel oppervlakte 470 m²
- Ideale ruime gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers en werk/kantoorruimte
- Zowel basis- als voortgezet onderwijs nabij
- Zeer geschikt voor mensen die aan of vanuit huis werken
- Voldoende bergruimte aanwezig in de woning
- Elektrische zonwering aan voorzijde
- Zonnepanelen aanwezig
- Riante en rustige ligging in Vrijschot-Noord
- Diverse uitvals(snel)wegen nabij gelegen
- Oplevering in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 925.000

Aangeboden sinds

4 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Twee onder een kapwoning, villa

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1994

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

195 m2

Overige inpandige ruimte

15 m2

Perceel

470 m2

Inhoud

742 m3

Indeling

Aantal kamers

8

Aantal badkamers

2

Aantal woonlagen

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Remeha combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.