Omschrijving

Ben jij opzoek naar een instapklare eengezinswoning met een 14 meter diepe achtertuin op het zonnige zuidwesten met een vrije ligging èn een parkeergelegenheid op eigen terrein? Dan is dit jouw kans! In de groene en rustige woonwijk Bornholm staat deze super leuke eengezinswoning. De woning heeft vier slaapkamers, een nette keuken en in 2023 is de badkamer en de tuin gemoderniseerd. De woning is gesitueerd in een rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk, Bornholm. Deze wijk ligt zeer centraal, nabij diverse uitvalswegen, openbaar vervoer en basisscholen en kinderdagverblijf. Kortom een echt leuke woning op een goede locatie die zeker je bezichtiging waard is.

Indeling

Begane grond:
Vanuit de voordeur stap je de lichte en ruime woonkamer in. De woonkamer is afgewerkt met gestukte wanden en een laminaat vloer. Aan de achterzijde is een groot raampartij aanwezig alsmede een loopdeur naar de achtertuin. Door de grote ramen en de ligging van de woning, heb je vrijwel de hele dag het zonnetje in huis. Aan de voorzijde van de woonkamer is de keuken gesitueerd. De nette keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten; 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, koel-vriescombinatie (2023) en een vaatwasser (2023). De keuken is afgewerkt met witte fronten en aanrechtblad. Ook vind je aan de voorzijde het toilet met fonteintje en de meterkast. Middels de open trap in de woonkamer is de eerste verdieping bereikbaar.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers. De derde en tevens hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Deze slaapkamer is circa 18m2 groot! De badkamer met inloopdouche, een 2e toilet, een bidet en een wastafel met meubel is gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is in 2023 smaakvol vernieuwd. Een leuk detail is de opbergruimte met spots die onder het raam gecreëerd is. Op de overloop bevindt zich tevens een praktische bergkast.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de vierde slaapkamer en de berging/wasruimte. De vierder slaapkamer is maar liefst 17m2 groot. Verder is de slaapkamer voorzien van een vaste kast. De berging met de opstelplaats voor de wasmachine en droger zijn keurig weggewerkt.

Buitenruimte
De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten. Hierdoor kan je vrijwel de gehele dag van de zon genieten. In 2023 is de schutting aan de rechterzijde en achterzijde vernieuwd. De tuin is voorzien van bestrating alsmede plantenborders aan weerzijden en beschikt over een achterom. Aan de achtergevel bevinden zich een kraan en een elektrisch zonnescherm (2023). De woning biedt aan de voorzijde parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast bevindt zich aan de voorzijde een aangebouwde stenen berging die voorzien is van elektra.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1982
- Energielabel A;
- Woonoppervlakte 119 m2 en een perceeloppervlakte 154m2;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Badkamer volledig gerenoveerd in 2023;
- Schutting en elektrisch zonnescherm zijn in 2023 geplaatst;
- Voldoende bergruimte aanwezig;
- Kindvriendelijk en rustig gelegen;
- Oplevering in overleg.

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 495.000

Aangeboden sinds

5 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1981

Soort dak

Samengesteld dak

Oppervlakten

Wonen

119 m2

Overige inpandige ruimte

7 m2

Perceel

154 m2

Inhoud

449 m3

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Tv kabel, dakraam, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.