Omschrijving

Op een centrale locatie in de wijk Overbos gelegen leuke en lichte eengezinswoning (type eindwoning) met heerlijke en mooi aangelegde achtertuin op het zuidoosten. Achter in de tuin, met achterom, staat de ruime (fietsen)berging. Parkeergelegenheid heb je direct naast de woning op openbaar terrein. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen zoals wijkwinkelcentrum “Het Paradijs”, recreatiegebied het Haarlemmermeerse Bos, halte R-Net en de uitvalswegen richting de steden Haarlem/Amsterdam en luchthaven Schiphol.

Indeling
Begane grond: entree/hal, meterkast en toiletruimte. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is voorzien van enige (inbouw)apparatuur. Doordat de keuken naar de voorzijde is verplaatst heb je een ruime en lichte woonkamer vanwaar de zonnige achtertuin bereikbaar is.

Eerste verdieping: overloop, drie (slaap)kamers van resp. 12,5m², 10m² en 6m² en badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: overloop met opstelplaats voor de wasmachine/-droger en hete lucht verwarmingsketel (Brink Allure 2007). Tot slot tref je op deze verdieping de vierde slaapkamer, met dakkapel, met een oppervlak van ca. 12,5m².

Bijzonderheden
- Leuke eengezinswoning op een centrale locatie in Hoofddorp
- Heerlijke en zonnige achtertuin
- Energielabel D
- Gebruiksoppervlak wonen ca. 96m², perceel eigen grond: 108m²
- Bouwjaar: 1985
- Aanvaarding: in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Siem van der Graaf

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 439.000

Aangeboden sinds

3 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Eindwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1985

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

96 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

108 m2

Inhoud

340 m3

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel D

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Hete lucht verwarming

Voorzieningen

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.