Omschrijving

Op een heerlijke locatie in de wijk Floriande “De Pleinen” gelegen geschakelde twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage en parkeergelegenheid onder de carport op eigen terrein. De achtertuin ligt op het zuidwesten. Diverse voorzieningen tref je nabij deze kindvriendelijk gelegen woning: winkelcentrum Floriande, kinderdagverblijven, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), recreatiegebied Toolenburger plas en Sportcomplex Koning Willem-Alexander. De steden Amsterdam/Haarlem, Leiden/Den Haag en luchthaven Schiphol zijn via de nabijgelegen uitvalswegen uitstekend te bereiken.

Indeling
Begane grond: entree/hal, meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal heb je enerzijds toegang tot de aan de voorzijde van de woning gelegen woonkeuken (ca. 18,7m²) en anderzijds tot de lichte en tuingerichte woonkamer (ca. 26m²). De zonnige achtertuin is via de brede schuifpui bereikbaar.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers van resp. ca. 19,4m² en 16,5m², badkamer en toiletruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek en wastafel.

Tweede verdieping: overloop met opstelplaats cv-ketel/zonneboiler, mechanische ventilatie unit en wasmachine/-droger. Vanaf de overloop is er tot slot toegang tot de twee (slaap-)kamers van resp. 12m² en 8,2m².

Bijzonderheden
- Heerlijke twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage
- Parkeergelegenheid onder carport op eigen terrein
- Diverse faciliteiten nabijgelegen; kindvriendelijke woonomgeving
- Energielabel A; 14 zonnepanelen aanwezig.
- Gebruiksoppervlak wonen ca. 145m², perceel eigen grond 225m²
- Bouwjaar: 2006
- Aanvaarding: in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Siem van der Graaf

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 725.000

Aangeboden sinds

4 maanden

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Geschakelde twee onder een kapwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2006

Soort dak

Samengesteld dak

Oppervlakten

Wonen

145 m2

Overige inpandige ruimte

20 m2

Perceel

225 m2

Inhoud

585 m3

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, buitenzonwering, glasvezel kabel, zonnepanelen

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel A

Isolatie

Volledig geisoleerd

Verwarming

Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Voorzieningen

Agpo combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.