Omschrijving

Heerlijk dicht in het centrum van Hoofddorp wonen, met een super zonnige tuin op het zuidwesten en een garage op eigen terrein? Deze woning tikt al deze boxen aan! De woning is aan de achterzijde uitgebouwd op de begane grond en de eerste verdieping zodat de woning verrassend ruim is. De woning ligt in een kindvriendelijke wijk, op loopafstand van scholen, openbaar vervoersvoorzieningen en het gezellige centrum van Hoofddorp. Verder zijn de diverse uitvalswegen naar de grote steden en Schiphol goed te bereiken.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met meterkast (3 fasen en vernieuwd in 2023), keurig betegeld toilet met fonteintje, praktische berging met wasmachineaansluiting. Vanuit de hal kom je in de uitgebouwde (doorzon)woonkamer met een laminaatvloer. Aan de achterzijde de semi gesloten keuken in L-vorm. De keuken is uitgevoerd met een 5-pitsgaskookplaat, vaatwasser, oven en koel/vriescombinatie. Via de keuken komt je in de op het zonnige zuidwesten gelegen achtertuin. Door de diepte van de tuin is er altijd wel ergens een plekje waar je de gehele dag van de zon kunt genieten. Aansluitend aan de tuin kom je in de garage. De garage is vanuit openbaar terrein te bereiken en is voorzien van elektra.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde de badkamer (2005) welke is voorzien van een hoekligbad, wastafelmeubel en een 2e toilet. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd in 2021 waardoor de 2 slaapkamers aan de achterzijde extra ruim zijn. De masterbedroom is voorzien van diverse inbouwkasten en inbouwverlichting. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is thans in gebruik als werkkamer waardoor deze een bedraad internetaansluiting heeft, USB stopcontacten en veel inbouwkastruimte. Alle kamers zijn voorzien van een nette laminaat vloer. Via een vaste trap ga je naar de…

2e verdieping: Overloop met de nodige berging. Door de nokverhoging en de brede dakkapel is er een heerlijke 4e slaapkamer gecreëerd met veel bergruimte. Op de overloop treft u de c.v.-ketel (bouwjaar 2013).

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960
- Woonoppervlakte 118m², perceeloppervlakte 185m²
- Nagenoeg de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten
- Schutting aan beide zijde vervangen in 2022/2023
- Kozijnen begane grond en voordeur vervangen in 2023
- Ruime garage achter de woning gelegen
- Dakbedekking van de garage is vernieuwd in 2017
- Uitbouw op de eerste verdieping x uitgevoerd
- Oplevering in overleg

Maak een afspraak

Onze makelaar die deze woning in verkoop heeft genomen

Marjolijn Linn

Directeur / NVM Makelaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 539.000

Aangeboden sinds

1 maanden

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woning

Tussenwoning, eengezinswoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1960

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten

Wonen

118 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Perceel

185 m2

Inhoud

416 m3

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

1

Aantal woonlagen

3

Voorzieningen

Dakraam, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel

energielabel C

Isolatie

Dubbel glas

Verwarming

Cv ketel

Voorzieningen

Nefit combieketel

Recent aanbod

Welke 3 dingen kun je nu al doen?

Bekijk onze verkooptips

Er niks belangrijkers dan een goede eerste indruk! Begin daarom zelf alvast met het verkoopklaar maken van jouw woning, door deze tips op te volgen. Zo zorg je dat je straks je woning optimaal kunt presenteren aan de kandidaten en dat jouw woning nog beter tot zijn recht komt.

Kom erachter wat je kunt lenen voor je nieuwe woning

Niet geheel onbelangrijk als je een nieuwe woning wilt aankopen: welk bedrag kan jij in jouw situatie precies lenen? Is het financieel mogelijk om eerst iets aan te kopen en dan te verkopen? Neem contact op met een van onze financieel adviseurs. Hij of zij zal je helder en realistisch voorlichten over je mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Weet je nog niet zeker of je wilt verkopen? Wil je je beslissing bijvoorbeeld laten afhangen van de waarde van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. We lopen dan samen met jou kort door jouw woning heen en geven je kosteloos een indicatie van wat jouw huis waard is.