De specialist van Haarlemmermeer

Onze partners

Zibber Media

Bij Keijser & Drieman werken we alleen met professionals. Daarom laten wij Zibber jouw gehele woningpresentatie verzorgen. Zij laten een professionele fotograaf foto’s van de woning maken en andere professional zal de woning inmeten. Ook verzorgen zij een video en 360-gradenfoto’s, zodat geïnteresseerden virtueel kunnen rondkijken in je woning.


Gewoonkoen & Perfectkeur

Wanneer jij jouw (aangekochte) woning wilt laten keuren, moet dat perfect gebeuren. Je wilt een uitvoerig rapport met foto’s en uitgebreide omschrijvingen van eventuele gebreken aan de woning. Ook een reële inschatting van de te maken kosten is belangrijk. Daarom hebben wij gekozen om met deze twee partijen samen te werken. Zo krijg je gegarandeerd een helder en duidelijk rapport over de bouwkundige staat van de betreffende woning.


Financieel Fit

Heb je het huis van je dromen gevonden? Tijd voor een goed financieel advies endat vind je heel dichtbij:Financieel Fit Haarlemmermeer zit aan de Concourslaan 1c in Hoofddorp. Hier ben jevan harte welkom om jouw financiële wensen te bespreken en samen zorgen wij voor een passende hypotheek. Voor nu en ook voor later, zodatje financieel fit bent en blijft!

¬