02-09-2021 11:20 - Keijser & Drieman

Keijser & Drieman Makelaars vond voor ons dé woning die precies had wat wij zochten

Wie: Annette van der Veen 

Waar: Nieuw-Vennep

Diensten: Aankoopmakelaar, verkoopmakelaar

 

“Wij hebben met behulp van Keijser & Drieman Makelaars onze nieuwe woning gekocht en onze oude woning zeer soepel verkocht, beide in Nieuw-Vennep. Over zowel het aan- als verkoopproces zijn wij meer dan tevreden: de woning die we uiteindelijk gevonden hebben is echt perfect. Met dank aan Siem, die precies wist wat we wilden en daarnaar handelde.”

 

De keuze voor Keijser & Drieman Makelaars

“We speelden al enige tijd met het idee om ons huis te verkopen. Toen we in maart 2020 de knoop doorhakte om te gaan verkopen was de keuze voor Keijser & Drieman Makelaars snel gemaakt. Naast dat wij Siem (van der Graaf - red.) via-via kenden, hadden onze buren zeer positieve ervaringen met Keijser & Drieman Makelaars.

 

Juiste beslissingen

Siem heeft ons uitstekend begeleid en geadviseerd gedurende het hele proces van de zoektocht naar een huis. Tijdens de eerste gesprekken heeft hij goed geluisterd naar onze wensen en is direct actief mee gaan zoeken. Met succes: hij heeft ons in contact gebracht met de vorige eigenaar van inmiddels óns nieuwe huis. Het waardevolste, zeker in deze tijd, vinden we dat Siem ons belang (een fijne woning vinden) duidelijk voor zijn eigen belang (z.s.m. een woning kopen en weer door naar de volgende) zette: als de twijfel bij ons te groot was adviseerde hij ons om het níet te doen. Dit heeft ertoe geleid dat we ons droomhuis hebben gekocht.

 

"Dit was boven onze verwachtingen. Binnen een maand na de aankoop van ons nieuwe huis hadden we ons oude huis verkocht."

 

De verkoop verliep boven onze verwachtingen

In november zijn we de gelukkige eigenaren geworden van onze nieuwe woning. We wilden graag voor de kerst alles geregeld hebben met de verkoop van onze oude woning. Ook dat is dankzij Keijser & Drieman Makelaars gelukt. We hadden binnen een week tien bezoekers, en meteen de maandag erop kregen we al biedingen te horen. Dit was boven onze verwachtingen. Binnen een maand na de aankoop van ons nieuwe huis hadden we ons oude huis verkocht.

 

Uitstekend advies en persoonlijke aandacht

Naast het prettige contact en de persoonlijke aandacht van Siem, was de communicatie met kantoor ook als een warm bad. We konden merken dat de onderlinge samenwerking tussen collega’s bij Keijser & Drieman Makelaars duidelijk heel goed is. Verder zijn we ook te spreken over hoe snel ze handelden, en hoe snel ons huis op Funda stond toen we klaar waren om te verkopen. En dan voegen ze ook nog kleine dingetjes toe die het extra leuk maken, zoals bijvoorbeeld een flesje prosecco om ons te feliciteren met het nieuwe huis.”

Categorie :
Auteur :

Tags :