27-05-2021 12:17 - Keijser & Drieman

Binnen vier weken hadden wij onze woning!

Wie: Julia Schmidt en Rick Bohte

Waar: Nieuw-Vennep

Diensten: Aankoopmakelaar


Mijn vriend Rick en ik waren op zoek naar onze eerste koopwoning om samen te gaan wonen. Via de website van Keijser & Drieman Makelaars heb ik een berichtje gestuurd en diezelfde dag werd ik gelijk gebeld door een assistent om een kennismaking in te plannen. Tijdens het kennismakingsgesprek met José voelde wij gelijk een klik. Met José als aankoopmakelaar gaat het zeker lukken dachten wij. Binnen twee weken hadden wij onze eerste bezichtiging en binnen vier weken waren we de trotse nieuwe eigenaren van een woning in Nieuw-Vennep. Ondanks dat er meerdere biedingen waren, hadden wij dankzij goed overleg met José het juiste bod uitgebracht. Wij zijn enorm blij op de manier hoe snel en voorspoedig alles gegaan is.


Snelle service

De service van Keijser & Drieman Makelaars was erg goed. Wij hebben meerdere assistenten gesproken. Wanneer we vragen hadden, gingen ze hier meteen mee aan de slag en werden we teruggebeld met de antwoorden. Iedereen was goed bereikbaar en ze zijn echt hard voor ons aan de slag gegaan.


“Soms wist ik door alle bezichtigingen gewoon even niet meer wanneer we waar heen moesten, en dan kreeg ik heel netjes een e-mail met daarin onze afspraken.”


Wat fijn is bij het plannen van bezichtigingen is dat Keijser & Drieman Makelaars werkt met ‘Copaan’. Dit is een persoonlijk online zoeksysteem waar je woningen kan aanvinken die je wil bezichtigen. In Copaan kan je precies je voorkeuren, wensen en eisen doorgeven. Zo kregen we precies te zien in welk opzicht de aangeboden woningen bij onze woonwensen pasten.


Eerlijk advies

Wij ervaarden de begeleiding van José als heel prettig. Ze ging als onze aankoopmakelaar bijna altijd mee naar bezichtigingen, die zowel in Hoofddorp als in Nieuw-Vennep plaats vonden. Soms hadden we wel drie of vier bezichtigingen in één week, maar toch had ze bijna altijd tijd voor ons. Het is ontzettend fijn als er iemand mee is die ervaring heeft met het kopen van huizen en weet waar je op moet letten. Zo was ze direct heel eerlijk over de huizenprijzen en schepte ze realistische verwachtingen. Die wist ze goed in te schatten doordat ze als lokale makelaar al meerdere huizen had verkocht in de desbetreffende buurten. Zo merkte ze op bij het eerste huis dat we bezichtigden dat de dakgoot lekte en dat er heel veel aan het huis gedaan moest worden. Een klushuis dus, iets wat wij niet direct zagen. Hierdoor hebben wij heel wat van haar kunnen leren.


“In elk huis draaide ze de kranen open om te kijken hoe snel het water warm werd. Ook keek ze of de WC wel goed doorspoelde. Heel handig, want dat zou zelf niet in me opkomen.”


Uiteindelijk zijn we heel blij dat ons koopproces zo goed en vlot verlopen is en dat José zo betrokken en eerlijk was. Hierdoor hebben we een huis kunnen kopen waar we heel blij mee zijn.

Categorie :
Auteur :

Tags :