24-06-2021 08:48 - Keijser & Drieman

Binnen vier dagen was ons huis verkocht!

Wie: Petra Berrevoets-Klein

Waar: Hoofddorp

Diensten: aankoopmakelaar, verkoopmakelaar


Wij hebben via Keijser & Drieman Makelaars zowel een huis gekocht als een huis verkocht. Voor het verkopen van ons huis hadden wij een aantal makelaars uitgenodigd waaronder Marjolijn van Keijser & Drieman Makelaars. Zij gaf ons het beste gevoel van alle makelaars die langs zijn gekomen; ze was duidelijk, vriendelijk en wij hadden meteen een hele fijne klik. De vraagprijs die wij voor ons huis in gedachten hadden, kwam ook onwijs goed overeen met die van haar. 


“Marjolijn heeft alles uit de kast gehaald”

Het traject is erg snel gegaan. In oktober hebben wij Marjolijn thuis gehad en zijn er foto’s gemaakt. Alles stond snel klaar zodat het met één druk op de knop naar buiten gebracht kon worden. Het duurde even voordat wij een nieuwe woning gevonden hadden, maar dat was geen probleem voor Keijser & Drieman Makelaars. Tijdens het bezichtigen van woningen zijn ze altijd eerlijk geweest en gaven ze het ook aan als iets niet goed bij ons paste. Nadat wij uiteindelijk een paleisje op het oog hadden, heeft Marjolijn zich onwijs ingezet om het voor een mooie prijs te krijgen en dat is gelukt! Hierna barste het verkoopproces van onze woning los: Marjolijn heeft alles uit de kast gehaald om dit voor ons zo goed mogelijk te laten verlopen. En met resultaat: binnen vier dagen was ons huis verkocht! 


Duidelijk en vriendelijk geholpen

Tijdens het aankopen en verkopen van de woningen zijn wij steeds door iedereen van het bedrijf goed geholpen. Wij werden volledig van alles op de hoogte gehouden. Wanneer ik met de dames van kantoor telefonisch contact had, hielpen zij mij altijd erg vriendelijk en duidelijk. Niks was te veel gevraagd. Er zijn tussendoor ook goede tips gegeven, het klikte erg goed met zijn drieën. 


“De aankoop is fantastisch gegaan, het budget is goed geregeld en de verkoop ging al helemaal beregoed. Het is allemaal goed in elkaar gevallen.”


Ons-kent-ons-gevoel

Alles liep gesmeerd: het ging snel en netjes en het team van Keijser & Drieman Makelaars zorgden voor een fijn, lekker en vertrouwd ons-kent-ons-gevoel. Ze zijn heel klantvriendelijk, behulpzaam en begripvol. Marjolijn appt mij nog regelmatig om te vragen hoe het met de verbouwing gaat, puur vanuit haar oprechte belangstelling naar hoe het eruit komt te zien. Dit bewijst voor mij dat ze bij Keijser & Drieman Makelaars oprechte interesse hebben en echt begaan zijn met hun klanten.


Categorie :
Auteur :

Tags :