Keijser & Drieman NVM Makelaars

Aankoopmakelaar Nieuw-Vennep

Op zoek naar jouw ideale woning in Nieuw-Vennep? Het vinden van de perfecte woning kan een uitdagende taak zijn, vooral in een competitieve vastgoedmarkt. Daarom staan de ervaren aankoopmakelaars van Keijser & Drieman in Nieuw-Vennep klaar om je te helpen. Met uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en een scherp oog voor detail, zijn wij de juiste partner om jouw droomhuis te vinden. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning, gezinswoning of luxe villa, wij beschikken over de nodige expertise en ervaring om jouw zoektocht naar een nieuwe woning succesvol te maken. Lees hier meer over aankoopmakelaar Nieuw-Vennep!


Bij Keijser & Drieman luisteren we naar jouw specifieke wensen en eisen, waarna we op zoek gaan naar een woning die perfect bij jou past. Als aankoopmakelaar Nieuw-Vennep begeleiden we je tijdens bezichtigingen en ondersteunen je gedurende het gehele onderhandelingsproces. Ook bij de juridische en financiële aspecten van de aankoop staan we je bij. Op die manier kun jij zorgeloos genieten van het vinden van jouw nieuwe thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening als aankoopmakelaar in Nieuw-Vennep.

Plan nu een afspraak
Aankoopmakelaar Nieuw-Vennep_1

Kennismakingsgesprek

Ontdek onze uitgebreide expertise! Als aankoopmakelaar Nieuw-Vennep bieden wij de gelegenheid voor een persoonlijke kennismaking. Deze ontmoeting kan plaatsvinden op ons kantoor of bij jou thuis. Tijdens deze bijeenkomst delen wij graag informatie over ons kantoor, onze werkwijze en onze specifieke deskundigheid als aankoopmakelaar in Nieuw-Vennep. Bovendien zullen we jouw woonwensen in kaart brengen en je ondersteunen bij het verwezenlijken ervan binnen jouw budget.


Aankoopstrategie


Zodra we het vertrouwen hebben gekregen om je te assisteren bij de aankoop van jouw nieuwe woning, gaan we direct aan de slag! Om te beginnen creëren we een zoekaccount voor jou. Dankzij ons unieke Copaan-zoeksysteem blijf je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe woningen die op de markt komen. Je zult dagelijks zien welke huizen er nieuw zijn, zelfs voordat ze op Funda verschijnen! Door jouw voorkeuren, wensen en vereisten aan ons door te geven, kunnen we ervoor zorgen dat je alleen woningen ontvangt die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke woonwensen. Op deze manier zie je direct hoe elke woning aan jouw criteria voldoet.


Verken niet alleen onze aankoopmakelaar diensten in Nieuw-Vennep, maar ook die in de omgeving van Hoofddorp via aankoopmakelaar Hoofddorp. Benieuwd naar onze brede aankoopmakelaar diensten? Bekijk onze aankoopmakelaar pagina.

Mijn huis laten taxeren

Heb je jouw droomwoning gekocht en moet deze getaxeerd worden? Of heb je een taxatie nodig voor je huidige woning? Voor beide opdrachten draaien wij onze hand niet om. We regelen dit graag en snel voor je. Vraag hier de taxatie aan.

Het aanbod bekijken

Benieuwd welke woningen wij te koop hebben?Hier zie je ons dagelijks wisselende aanbod in Haarlemmermeer. Heb je bijzondere wensen en zit jouw droomhuis er niet bij? Daag ons uit, wedden dat we met goede voorstellen komen?

Meer over Keijser & Drieman

Ben je benieuwd naar de gezichten van Keijser & Drieman Makelaars Hoofddorp? Kom dan eens langs op ons kantoor op de Concourslaan. Dan zorgen wij voor koffie en kun jij je vragen stellen. We ontmoeten je graag!


Bezichtigingen

Wanneer je interesse hebt in een woning, staat een aankoopmakelaar Nieuw-Vennep voor je klaar om je te begeleiden tijdens de bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging zullen we je voorzien van advies met betrekking tot de locatie van de woning, de bouwkundige staat, de waarde en de juridische aspecten ervan. Uiteraard zullen we ook beoordelen of de woning voldoet aan jouw persoonlijke woonwensen. Daarnaast zullen we de vraagprijs bespreken en nagaan of deze in overeenstemming is met de werkelijke waarde van de woning, zodat je nooit een overmatig bedrag betaalt.

Aankoopmakelaar Nieuw-Vennep_3

Woning aangekocht

Zodra we gezamenlijk de perfecte woning voor jou hebben gevonden, zal de aankoopmakelaar Nieuw-Vennepde koopovereenkomst opstellen. Als koper heb jij de vrijheid om een notaris en indien gewenst een bouwkundige te kiezen. Als jouw aankoopmakelaar in Nieuw-Vennep staan we graag voor je klaar om je hierbij te adviseren. We begrijpen dat het lezen van een koopovereenkomst niet iets is wat je dagelijks doet, daarom nemen wij de tijd om deze grondig voor jou te controleren en uitgebreid uit te leggen wanneer je gaat tekenen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst naar de notaris wordt gestuurd. Op de dag dat je eindelijk de sleutels krijgt, zullen wij aanwezig zijn bij de inspectie van de woning. We voeren een kritische controle uit om te verifiëren of de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken, nemen de meterstanden op en begeleiden je naar de notaris.

Aankoopmakelaar Nieuw-Vennep_4