Keijser & Drieman NVM Makelaars

Aankoopmakelaar Hoofddorp

Op zoek naar jouw droomhuis in Hoofddorp? Het zoeken van de perfecte woning kan een uitdaging zijn, zeker in een drukke huizenmarkt. Daarom staan de ervaren aankoopmakelaars Hoofddorp van Keijser & Drieman graag voor je klaar. Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander en weten precies waar we op moeten letten bij het vinden van jouw droomhuis. Of het nu gaat om een starterswoning, een gezinswoning of een luxe villa: wij hebben de kennis en expertise in huis om jouw zoektocht naar een nieuwe woning succesvol te maken.


Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en gaan vervolgens op zoek naar de woning die bij jou past. We begeleiden je bij het bezichtigen van woningen en ondersteunen je tijdens het onderhandelingsproces. Ook bij de juridische en financiële aspecten van het aankoopproces staan wij je bij. Zo kun jij zorgeloos genieten van het vinden van jouw nieuwe thuis. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening als aankoopmakelaar Hoofddorp.

Plan nu een afspraak
Verkoopmakelaar Hoofddorp_1


Kennismakingsgesprek

Maak kennis met onze expertise! Als aankoopmakelaars bieden wij de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken. Dit kan op ons kantoor of bij jou thuis. Tijdens deze ontmoeting vertellen wij over ons kantoor, onze werkwijze en onze expertise als aankoopmakelaar Hoofddorp. Bovendien brengen wij jouw woonwensen in kaart en helpen we je bij het realiseren hiervan binnen jouw budget.


Aankoopstrategie


Zodra wij jouw vertrouwen hebben gekregen, gaan wij je helpen bij het aankopen van jouw nieuwe woning! Om te starten maken we een zoekaccount aan. Dankzij ons unieke Copaan-zoeksysteem ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe woningen op de markt. Zo zie je dagelijks welke huizen er nieuw zijn bijgekomen, nog voordat deze op Funda verschijnen! Door jouw voorkeuren, wensen en harde eisen in ons zoeksysteem door te geven, ontvang je enkel de woningen die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke woonwensen. Zo zie je direct hoe elke woning aan jouw eisen voldoet.


Verken naast onze aankoopmakelaar diensten in Hoofddorp ook onze brede expertise op het gebied van aankoopbegeleiding via aankoopmakelaar. Benieuwd naar de specifieke mogelijkheden in de omgeving Nieuw-Vennep? Ontdek meer via aankoopmakelaar Nieuw-Vennep.

Mijn huis laten taxeren

Heb je jouw droomwoning gekocht en moet deze getaxeerd worden? Of heb je een taxatie nodig voor je huidige woning? Voor beide opdrachten draaien wij onze hand niet om. We regelen dit graag en snel voor je. Vraag hier de taxatie aan.

Bekijk het aanbod

Benieuwd welke woningen wij te koop hebben?Hier zie je ons dagelijks wisselende aanbod in Haarlemmermeer. Heb je bijzondere wensen en zit jouw droomhuis er niet bij? Daag ons uit, wedden dat we met goede voorstellen komen?

Meer over Keijser & Drieman

Ben je benieuwd naar de gezichten van Keijser & Drieman Makelaars Hoofddorp? Kom dan eens langs op ons kantoor op de Concourslaan. Dan zorgen wij voor koffie en kun jij je vragen stellen. We ontmoeten je graag!


Bezichtigingen

Wanneer je interesse hebt in een woning, begeleidt één van onze aankoopmakelaars je graag tijdens de bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging voorzien we je van advies over de locatie van de woning, de bouwkundige staat, de waarde en de juridische aspecten. Natuurlijk bekijken we ook of de woning aan jouw persoonlijke woonwensen voldoet. Daarnaast bespreken we de vraagprijs en kijken we of deze overeenkomt met de werkelijke waarde van de woning, zodat je nooit teveel betaalt.

Verkoopmakelaar Hoofddorp_3

Woning aangekocht!

Zodra we samen het perfecte huis voor jou hebben gevonden, zal de verkopende makelaar de koopovereenkomst opstellen. Als koper heb jij de vrijheid om een notaris en eventueel een bouwkundige te kiezen. Hierbij adviseren wij je graag als jouw aankoopmakelaar Hoofddorp. Wij begrijpen dat het lezen van een koopovereenkomst niet dagelijks voorkomt en daarom controleren wij deze voor jou en leggen we deze tijdens het tekenen uitgebreid aan je uit. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst bij de notaris terechtkomt. Op de dag dat je eindelijk de sleutels krijgt, zullen wij aanwezig zijn bij de inspectie van de woning. We controleren kritisch of de woning wordt opgeleverd in de afgesproken staat, nemen de meterstanden op en gaan samen met jou naar de notaris.

Verkoopmakelaar Hoofddorp_4